June 18th, 2014

Tak tahu sama ada peminat ini benar-benar serius atau sekadar menyindir Nabila Huda. Namun Abang Nara terkejut juga dengan ajakan peminat ini agar Nabila Huda menukar agamanya daripada Islam kepada Kristian. Adakah peminat ini menganggap gaya hidup Nabila terlalu liar sehingga membataskan pergerakannya sekiranya masih beragama Islam? Hmmmm.

nabila huda

Yang paling tak tahan siap boleh ajak anak Nabila Huda sekali. Nampak gayanya media sosial sekarang sudah semakin berbahaya. Takut-takut dakwah sebegini akan lebih menular. Abang Nara percaya Nabila Huda kuat pegangan agama Islam dan tidak akan mudah terpengaruh dengan ajakan sebegini. Namun masih kena berhati-hati.

nabila huda

Jangan lepas ini ajakan sebegini menular kepada orang kebiasaan sudahlah. Sama-samalah kita bersikap lebih peka. Kepada Nabila Huda, mungkin sudah tiba masa untuk anda mengubah sedikit gaya hidup anda. Bukan nak cakap tak elok yang sekarang ini, tetapi kalau sampai orang dah ajak tukar agama, pasti ada sesuatu yang tak kena kan? Renung-renungkanlah.

P.S: Ragam peminat Piala Dunia 2014


Comments are closed.

Loading...