Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Branded

Pembelajaran Online Diteruskan? Tak Perlu Risau, Lengkapkan Diri Dengan Komputer Riba Terbaru HUAWEI MateBook D15 i3!

“Alamak lockdown pula, mesti kena sambung belajar online ni”

Pelaksanaan semula Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) menandakan penutupan institusi pendidikan sama ada di peringkat sekolah atau pengajian tinggi bagi pembelajaran secara fizikal. Kami pasti kebanyakan pelajar dah mula merasakan keperluan sebuah komputer riba terbaik, merupakan penyelesaian bagi pembelajaran secara atas talian.

Advertisement

Bagi mengadaptasi norma baharu pendidikan, HUAWEI mengambil inisiatif untuk membantu pelajar mencipta pengalaman pembelajaran yang lebih kondusif dengan HUAWEI MateBook D15 i3.

Mari kami nak share dengan anda kelebihan HUAWEI MateBook D15 i3 dan kenapa ia merupakan pilihan terbaik untuk anda sebagai seorang pelajar.

Psstt.. Ada lagi satu kami nak bagitau ni, kalau anda membuat pra tempah HUAWEI MateBook D15 i3 sekarang, anda boleh dapat hadiah percuma bernilai sehingga RM498. Memang berbaloilah, lebih-lebih lagi dengan harga MateBook D15 i3 yang berpatutan ni!

Apa tu HUAWEI MateBook D15 i3?

Kalau korang nak tahu, HUAWEI MateBook D15 i3 adalah salah satu siri komputer riba terbaru keluaran HUAWEI bagi tahun 2021. 

Advertisement

Dengan ciri perisian dan perkakasan yang dipertingkat, ia memberikan pengguna terutamanya pelajar pengalaman pintar dengan komputer riba dan produktiviti mudah alih.

Antara ciri hebat yang boleh dinikmati dengan MateBook D15 i3:

  • Paparan skrin penuh
  • Badan logam yang nipis
  • Butang kuasa cap jari
  • Kolaborasi pelbagai skrin
  • Paparan pelindung mata dengan TÜV Rheinland
  • USB Type-C yang fleksibel
  • Harga yang berpatutan

4 Sebab Mengapa HUAWEI MateBook D15 i3 tempat terbaik pelajar

Badan HUAWEI MateBook D15 i3 yang nipis dan ringan

1. Reka bentuk ringan & memudahkan pembelajaran yang fleksibel

Reka bentuk yang ringan, mudah alih dan inovatif, HUAWEI MateBook D15 i3 membantu produktiviti pembelajaran yang fleksibel.

Dengan berat 1.56kg dengan badan logam yang nipis pada ketebalan 16.9mm. Ciri yang ada pada komputer riba ini memberikannya ketahanan lebih lama selain reka bentuk yang bersifat futuristik dan minimalis, sesuai dengan penampilan seorang pelajar.

Port yang pelbagai HUAWEI MateBook D15 i3

Selain itu, HUAWEI MateBook D15 i3 turut dilengkapi dengan beberapa port  I/O untuk keperluan peribadi dan pembelajaran harian. Ia merangkumi HDMI, bicu audio 3.55mm dan sokongan pengecasan terbalik telefon pintar Type-C.

Bukan itu sahaja, pengecas komputer riba jenis Type-C memberikan kemudahan sepenuhnya kepada pelajar menggunakannya sama ada untuk mengecas HUAWEI MateBook D15 i3 dan telefon pintar mereka.

Advertisement

2. Pengalaman melihat skrin yang lebih selesa

Skrin HUAWEI MateBook D15 i3 yang lebih luas dan lebar

Dilengkapi paparan FHD FullView 15.6 inci dan 1080p dengan bezel tipis 5.3mm di bahagian atas dan sisi dan nisbah skrin-ke-badan yang tinggi 87%. Ia menjadikan HUAWEI MateBook D15 i3 sebagai salah satu komputer riba dengan paparan skrin terbesar di pasaran.

Ini memberikan perspektif tontonan yang lebih luas kepada pelajar yang membolehkan mereka mendapat pandangan yang lebih baik ketika menyelesaikan tugas.

Disebabkan pembelajaran atas talian menuntut pelajar menghabiskan berjam-jam di depan skrin, secara tidak langsung pelajar akan terdedah kepada sinaran cahaya biru yang berbahaya dan kelipan skrin yang akan meninggalkan kesan negatif pada penglihatan mereka juga dalam jangka masa panjang.

Tapi korang tak perlu risau sebab HUAWEI memberikan penyelesaian terbaik dengan dengan melengkapkan MateBook D15 i3 dengan paparan yang mendapat sijil TÜV Rheinland Low Blue Light dan Flicker Free.

Ciri ini berkesan mengurangkan cahaya biru berbahaya yang dipancarkan oleh skrin dan membantu pelajar mengurangkan keletihan mata dan melindungi penglihatan.

3. Selesaikan tugasan dengan lebih pantas

Perkongsian skrin HUAWEI MateBook D15 i3

Lakukan dua tugasan dalam satu masa tidak lagi mustahil dan pelajar tidak akan terlepas deadline menghantar tugasan dengan komputer riba berprestasi tinggi MateBook D15 i3.

Dengan Kolaborasi Pelbagai Skrin HUAWEI (HUAWEI Share Multi-Screen Collaboration), pelajar boleh memanfaatkannya untuk mengakses dari sistem operasi yang berbeza, antara Windows dan Android untuk berkomunikasi dan memindahkan fail antara satu sama lain dengan lancar.

Dengan hanya satu tap lembut, HUAWEI MateBook D15 i3 dapat disambungkan ke telefon pintar HUAWEI dan berkongsi fail dengan drag-and-drop yang mudah. Ini membolehkan pelajar melihat, mengedit dan berkongsi fail dengan senang pada bila-bila masa yang mereka mahukan.

Pelajar juga boleh menjadi menjadi lebih multitask dengan kolaborasi multi-skrin 3.0 memberikan mereka pengalaman baru membuka 3 aplikasi mudah alih telefon pintar pada HUAWEI MateBook D15 i3.

Butang power on MateBook D15 i3

Selain itu, butang kuasa cap jari membolehkan HUAWEI MateBook D15 i3 dihidupkan secara serentak dengan pengesahan identiti pemiliknya. Ini semestinya lebih menjimatkan masa berbanding dengan memasukkan kata laluan hanya untuk membuka kunci peranti.

Menggunakan cip yang dikemas kini, Pemproses Intel® Core™ Generasi 10. Penjanaan cip ini meningkatkan keupayaan HUAWEI MateBook D15 i3 mengendalikan sumber aplikasi intensif  dengan mudah.

4. Harga yang berpatutan dengan pelajar!

Laptop terbaik untuk pelajar

Kami tahu dalam keadaan sekarang ramai yang terbeban dengan kesan pandemik ini, namun korang tak perlu risau, dengan kualiti dan prestasi yang mengagumkan. Ibu bapa boleh memberikan yang terbaik kepada anak-anak dengan mendapatkan HUAWEI MateBook D15 i3 pada harga RM2,599 sahaja. 

Buat pra tempah SEKARANG & nikmati hadiah percuma yang lumayan!

Pra tempah HUAWEI MateBook D15 i3

Kelas bakal bermula, jadi tunggu apa lagi? Buat pra tempahan sekarang sehingga 17 Jun 2021 untuk memiliki HUAWEI MateBook D15 i3 serba baru pada RM2,599. Dengan setiap pra tempahan, anda berpeluang menikmati hadiah percuma bernilai sehingga RM 498.Tapi semua ini sementara stok masih ada. Buatlah pra tempahan anda sekarang!

Jadilah pengguna pertama dan dapatkan tawaran terbaik sepanjang tempoh pra-pesanan. Untuk rasai sendiri pengalaman terbaik menggunakan HUAWEI MateBook D15 i3, anda boleh kunjungi HUAWEI Experience Store terpilih (tertakluk kepada SOP yang ditetapkan).

Untuk maklumat lanjut, anda boleh kunjungi kedai dalam talian HUAWEI dengan klik di SINI atau kunjungi laman Facebook HUAWEI di www.facebook.com/HUAWEIMobileMY.

HUAWEI MateBook D15 i3 turut boleh didapati di kedai rasmi HUAWEI di Lazada dan Shopee.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

1 Comment

  1. SocialTrixx

    August 31, 2021 at 12:51 am

    Teknologi dah terbaik, sayangnya tak ada GMS

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...
To Top