Peluk Tangan Aliff Syukri, Rebecca Nur Al Islam Dikritik Tidak Hormati Suami?

Hiburan

Peluk Tangan Aliff Syukri, Rebecca Nur Al Islam Dikritik Tidak Hormati Suami?

Semalam, Datuk Seri Aliff Syukri mengadakan majlis kesyukuran serta doa selamat bersempena berpindah ke rumah agamnya yang baru sahaja siap serta berdoa agar kandungan Datin Seri Shahida yang kini sudah berusia 7 bulan diberkati dan dipermudahkan ketika bersalin nanti.

Advertisement

Aliff menerusi akaun Instagramnya ada berkongsi beberapa foto sekitar majlis tersebut. Namun, ada satu foto dimana Datin Rebecca Nur Al Islam yang jelas memeluk tangan Aliff mengundang rasa kurang senang dikalangan netizen.

Mereka mengecam Rebecca tidak menghormati suaminya yang turut berada di sebelah Aliff dan tidak juga menjaga batasan pergaulan sebagai seorang muslimah meskipun berlapik. Apa motif untuk Rebecca untuk bergambar sebegitu?

Ada juga pihak yang bersangka baik dan mengatakan mungkin Rebecca tidak sedar dengan tindakannya itu. Malah, beberapa pihak meminta Aliff memadam foto tersebut bagi mengelakkan salah faham ataupun mengundang fitnah serta menjaga hati isterinya. Apa pula komen anda?

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

38 Comments

  1. Anonymous

    April 10, 2018 at 7:47 am

    Dah mcm babi. Tiap tahun beranak je kerja. Esok2 bila laki kau dah lingkup baru meroyan nak sara anak berderet mcm tangga tu. Tapi takpe jugaklah… job takde sebab muka tak lawa.. jadi kerja beranak jelah. Lagipun bukan dia sibuk berjaga malam jaga anak. Maid berderet. Sorang anak 2 maid. Laki kayalah katakan… Dulu masa berlakon laku sebab jual badan seksi je. Tayang sana sini. Hanya lelaki yg fail je nak kan pompuan murah gitu. Contoh laki yg murah adalah Azam ni..

  2. Jojo

    April 10, 2018 at 5:29 am

    Imagine Datin Shahida pegang tangan suami Rebecca ambik gambar…ewwww!

  3. Sofia

    April 9, 2018 at 10:56 pm

    Dgn royalty Selangor hari tu pun sama, siap peluk lagi like omg!!! Even pergi umrah pun sibuk dgn fashion designer lelaki tu, ambil gambar semua,at that time i thought she needs to purify herself. She is definitely one of a kind, cuba kalau uqasha pegang tangan suami dia, how does she feel?

  4. Aku bijak

    April 9, 2018 at 7:58 pm

    dah kalau berlapik tu xde hal,silakan ramas tetek tu secara berlapik

  5. Springle

    April 9, 2018 at 5:06 pm

    Datuk Alif nape up foto ni dh tentu netizen komen ..kurang manis di pandang

Loading...