Peluang Makan Malam Ekslusif Bersama Rozita Che Wan

Hiburan

Peluang Makan Malam Ekslusif Bersama Rozita Che Wan

Rozita Che Wan. Satu nama yang memang hangat. Kecantikannya sememangnya menjadi bualan ramai orang. Dan ramai yang berangan untuk mendapat peluang bertemu, berborak dan beramah mesra dengan hot mom ini. Pagi ini, Abang Nara mahu anda merebut peluang itu kerana One Drop Perfumes bakal merealisasikan impian anda.

rozita che wan

Advertisement

Anda berpeluang untuk bertemu dan makan malam secara ekslusif bersama Rozita Che Wan di KL Tower dengan hanya perlu membeli salah satu set minyak wangi daripada One Drop Perfumes.  Senang cerita, beli salah satu set perfume RED daripada One Drop Perfumes di bawah ini dan anda dah layak untuk menjadi salah seorang daripada mereka yang bertuah:-

1. Set Mini One Drop Perfumes Untuk Wanita
2. Set Biasa One Drop Perfumes Untuk Wanita
3. Single Bottle One Drop Perfumes
4. Set Hadiah One Drop Perfumes

one drop perfumes

Wife Abang Nara dah try set RED daripada One Drop Perfumes ini dan ternyata baunya memang mengancam. Yang lagi penting, kesemua minyak wangi One Drop Perfumes boleh dipakai tanpa was-was oleh orang Islam. So korang tunggu apa lagi? Dahlah badan bau wangi semerbak, dapat pulak peluang untuk bertemu muka dengan si cantik manis Rozita Che Wan. Takkan tak nak kot? Maklumat lanjut di Facebook One Drop Perfumes.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

146 Comments

  1. reban kamben

    January 18, 2012 at 10:39 pm

    Hahaha.. X sior nk mkn dgn macik gedik poyo ni..puii…xsedo diri dh tua..dlu mude xdpt nk bergaye..dh tua trus jd x sedo dirik! Malu la sket MACIK oiii!!

  2. ribbon

    January 18, 2012 at 4:10 pm

    bile abg nara nk turunkan iklan nie..stp kli bkk terus je xde mood…

  3. kamal

    January 18, 2012 at 2:52 pm

    ala…stakat makan malam bersama wtpe lainlah tido malam bersama..baru syok..hahahaha

  4. anti keturunan che wan

    January 18, 2012 at 12:25 pm

    mkn mlm dgn rozita?xteringin pun.mcm bagus je..adik beradik same.breast besauuuuuuuuuu punyeeeeeeeeee….bluekkkkk..nak muntahhh..

  5. puieartwork

    January 18, 2012 at 11:49 am

    Penggunaan media internet amat berleluasa sekarang, tetapi bagi membangunkan laman web memerlukan modal yang besar akan tetapi pembangun laman web tidak perlu risau lagi kerana pihak kami menyediakan produk untuk membangunkan laman web dengan harga terendah.
    tawaran promotion dari 18 hingga 22 januari 2012
    PRODUK crazee… promotion web development package dengan harga terendah
    . Pakej yang ditawarkan adalah seperti berikut.
    Pakej pertama-RM99.00
    1. Unlimited bandwith
    2. Unlimited storage
    3. satu domain com/net/biz
    4. Antivirus protection
    5. 99.99% server uptime

    Pakej kedua-RM149.00

    1. Unlimited bandwith
    2. Unlimited storage
    3. satu domain com/net/biz
    4. Antivirus protection
    5. 99.99% server uptime
    6. with cPanel

    Tawaran ini hanya terhad kepada 50 orang yang terawal sahaja. Jangan lepaskan peluang anda dapatkan sekarang dengan harga terendah. Memang bebaloi-baloi..
    Cepat-cepat hubungi saya di talian 019-9134904(taufiq) sementara masih ada.

    produk ini boleh digunakan oleh sesiapa…contohnya kepada blogger,pembangun laman web dan sebagainya .kepada yang mahu menjimatkan wang bg membangunkan laman web apa tungu lagi hubungi dan pm saya di talian 0199134904(taufiq)

Loading...