January 16th, 2012

Rozita Che Wan. Satu nama yang memang hangat. Kecantikannya sememangnya menjadi bualan ramai orang. Dan ramai yang berangan untuk mendapat peluang bertemu, berborak dan beramah mesra dengan hot mom ini. Pagi ini, Abang Nara mahu anda merebut peluang itu kerana One Drop Perfumes bakal merealisasikan impian anda.

rozita che wan

Anda berpeluang untuk bertemu dan makan malam secara ekslusif bersama Rozita Che Wan di KL Tower dengan hanya perlu membeli salah satu set minyak wangi daripada One Drop Perfumes.  Senang cerita, beli salah satu set perfume RED daripada One Drop Perfumes di bawah ini dan anda dah layak untuk menjadi salah seorang daripada mereka yang bertuah:-

1. Set Mini One Drop Perfumes Untuk Wanita
2. Set Biasa One Drop Perfumes Untuk Wanita
3. Single Bottle One Drop Perfumes
4. Set Hadiah One Drop Perfumes

one drop perfumes

Wife Abang Nara dah try set RED daripada One Drop Perfumes ini dan ternyata baunya memang mengancam. Yang lagi penting, kesemua minyak wangi One Drop Perfumes boleh dipakai tanpa was-was oleh orang Islam. So korang tunggu apa lagi? Dahlah badan bau wangi semerbak, dapat pulak peluang untuk bertemu muka dengan si cantik manis Rozita Che Wan. Takkan tak nak kot? Maklumat lanjut di Facebook One Drop Perfumes.


146 responses to “Peluang Makan Malam Ekslusif Bersama Rozita Che Wan”

  1. JoeJoe says:

    Why in Allah’s name do I want to have dinner with this gatal cougar homewrecker with NO real talents nor achievements whatsoever…en tunggu, kalo pakai mekap setebal waffle selama 20 jam sehari tu kire achievement ke?

  2. ProudMalaysian says:

    hehehe
    wahai peminat RCW
    tunggu ape lagi
    serbu a produk tu
    hehehe
    mane tau ade peluang korang

    heymoneymaker.blogspot.com

  3. n o n a m a n i s :) says:

    drpd g dinner dgn RCW, baik g dgr ceramah UAI…ade gak faedah…ye x? hehehe

  4. awek cun giler tapi tak giler says:

    Haha.. X sior nk mkn dgn macik x sedo dirik ni.. Dlu mude xdpt bergaye cmni..sbb tu bile dh tua trus Haha.. X sior nk mkn dgn macik x sedo dirik ni.. Dlu mude xdpt bergaye cmni..sbb tu bile dh tua trus culture shock! Buuuu … Puiii!!culture shock! Buuuu … Puiii!!

  5. awek cun giler tapi tak giler says:

    Haha.. X sior nk mkn dgn macik x sedo dirik ni.. Dlu mude xdpt bergaye cmni..sbb tu bile dh tua trus culture shock! Buuuu … Puiii!!

Loading...