[Pelik] Mainan Untuk Kucing Yang “Fail” (Gambar)

Trending

[Pelik] Mainan Untuk Kucing Yang “Fail” (Gambar)

Lies

Advertisement

Admin yakin ramai di antara kita yang pernah membeli belah secara online. Dan admin pon yakin mesti segelintir yang tidak berpuas hati sebab gambar yang diiklankan di dalam website jauh berbeza dengan barang yang sampai di depan anda. Ada yang warna tak sama la, saiz berbeza dan macam-macam lagi.

Begitu la juga apa yang terjadi kepada seorang pemegang akaun Imgur yang bernama QueenofChances. Dia telah tertarik dengan permainan kucing yang diiklankan dengan nama “Cat Tree Tower” di Groupon. QueenofChances sangat terkejut apabila barang ini sampai di rumahnya dan telah memuat turunkan gambar-gambar itu ke dalam akaun Imgurnya.

Gambar di dalam iklan itu nampak sungguh selesa bagi kucing kerana terdapat buaian empuk. Tetapi tidak realitinya….

*sigh*

Apa pun kucing QueenofChances cuba sedaya upaya untuk baring di atas buaian permainan itu. Nampak sangat ketidak selesaan kucing tu… Kepada mereka yang menjual benda-benda kat online ni, admin nak nasihatkan iklan la dengan jujur ya… Jangan la nak fikir keuntunngan sangat ya.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

Comments are closed.