Pelik Dah Macam Banduan – Fesyen Neelofa Sekali Lagi Dikritik Netizen

Hiburan

Pelik Dah Macam Banduan – Fesyen Neelofa Sekali Lagi Dikritik Netizen

Setiap perkara tentang Neelofa pasti akan mendapat kritikan ramai, belum lagi reda dengan isu pelancaran tudungnya di Zouk, beliau sekali lagi dikecam netizen gara-gara fesyen pelik berbaju belang dan berseluar longgar yang sangat tidak kena dengan beliau.

Advertisement

Turut menggayakan turban bersama dengan topi, imej Neelofa sebenarnya tidak begitu sesuai sebagai seorang wanita muslimah.

Ramai yang berpendapat Neelofa “try hard” untuk tampil dengan sesuatu yang unik tetapi hasilnya tidaklah begitu memukau.

Sejujurnya, Neelofa mempunyai tahap keyakinan diri yang tinggi untuk menggayakan sesuatu yang berbeza meskipun sedar ia akan menjadi bualan ramai. Cuma, beliau perlu pilih apa yang sesuai buat dirinya agar tidak kelihatan pelik.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

201 Comments

  1. Didi

    March 30, 2018 at 2:36 pm

    Biasa la.lofa…bab fesyen mmng fail..mmng tak blh lwn fazura.ngn adik dia si little m.khan ti pun out fesyen.klu adk nya tu kakaknya fazura mesti pndai fesyen.klu tak tak da la si.lopa tak pkai la bj power ranger pink ms anugerah meletoo hr tu

  2. Anonymous

    March 30, 2018 at 11:05 am

    Kelantan dgn seluar bundle berpisah tiada.

  3. Ajah Lopak

    March 30, 2018 at 9:24 am

    hang tu dah la katik lofa oii.. sluaq tu lupa ka nk p hantak alter.. awaitnya pi lipat.. org yg bukan fashion designer pun nampak tang mana peliknya…hang sekeluarga jgn duk perasan nk jadik kim kardashian malaysia sgt lah. Sblm ni style baju terlondeh..rimass aiik, mak aku pun pandai kata tak boleh elok2 ka pakai baju tu..

  4. mak cute

    March 30, 2018 at 8:38 am

    serius mmg cm dlm citer bettlejuice tu…meroyan skrg dengan fesyen ntah apa2…ni pun fans dia x nmpk…still nak backup…sib x kawin dgn fattah klo x jenuh dpt bini mental cm hjh lopak ni…sian g hj…balik2 camni gak…

  5. Yekeni

    March 30, 2018 at 3:05 am

    Since she likes to copy people so much, and with the recent copy of befaz, she should also just copy faz’s fashion … and be faz…. haha

    • Obviously not Lofa

      March 30, 2018 at 7:16 am

      Ingat aku sorang je realise dia copycat! Hahaha..

Loading...