March 29th, 2018

Setiap perkara tentang Neelofa pasti akan mendapat kritikan ramai, belum lagi reda dengan isu pelancaran tudungnya di Zouk, beliau sekali lagi dikecam netizen gara-gara fesyen pelik berbaju belang dan berseluar longgar yang sangat tidak kena dengan beliau.

Turut menggayakan turban bersama dengan topi, imej Neelofa sebenarnya tidak begitu sesuai sebagai seorang wanita muslimah.

Ramai yang berpendapat Neelofa “try hard” untuk tampil dengan sesuatu yang unik tetapi hasilnya tidaklah begitu memukau.

Sejujurnya, Neelofa mempunyai tahap keyakinan diri yang tinggi untuk menggayakan sesuatu yang berbeza meskipun sedar ia akan menjadi bualan ramai. Cuma, beliau perlu pilih apa yang sesuai buat dirinya agar tidak kelihatan pelik.


201 responses to “Pelik Dah Macam Banduan – Fesyen Neelofa Sekali Lagi Dikritik Netizen”

  1. emak says:

    lopa pakai ketat, korang puji. bila pakai longgar, macam2 keji. ni tau tak apa yg di komen ni. ntah apa2 la netizen.

  2. Anynomous says:

    Beautiful Nara ni bile org pakai yang longgar dikutuk..yg free hair & ketat puji lawa

  3. Bawang goreng says:

    Yang komen atas ni sume budget2 fashionista. LOL!
    Bawanggggggg betul korang ek.

    • Anonymous says:

      org atas tu kupas bawang.. yg ko tu bawang goreng kan… dah reality fesyen lofa buruk2.. dh lah pendek lupa nk alter seluar…shame to Dior.. branded stuff look bundle fesyen on her

    • anon says:

      ni bukan komen kerana bawang ke
      dah mmg fesyen dia pakai mmg buruk utk di lihat
      kalau dia tu bukan retis x delah kami nak komen
      dah dia minta di komen
      yg kau ni macam bawang busuk kenapa ?
      sukahati lah org nak komen

Loading...