May 29th, 2020

Baru-baru ini, dunia hiburan tanah air kecoh dengan berita seorang pelakon baru Shah Hazvee yang dikhabarkan telah membawa lari isteri orang yang juga merupakan bekas pengurusnya.

Walaupun pengurusnya sekarang mengatakan bahawa hal itu hanyalah salah faham namun lelaki berusia 24 tahun itu telah dihadapkan ke Mahkamah Majistret pagi tadi. Ini atas dakwaan dia memikat seorang wanita yang merupakan isteri orang selain turut mengajak mangsa melakukan persetubuhan.

Pun begitu, Shah Hazvee menafikan dakwaan itu selepas pertuduhan tersebut dibacakan. Jika benar kesalahan yang dilakukan terhadap wanita berusia 36 tahun itu, pelakon itu boleh dijatuhkan hukuman maksimum penjara dua tahun atau denda atau kedua-duanya sekali jika disabitkan kesalahan.

shah radhi hazvee ditahan

Meskipun Timbalan Pendakwa Raya menawarkan jaminan sebanyak RM6,000 kepadanya tetapi peguam yang membela Shah Hazvee meminta anak guamnya itu diikat jamin sebanyak RM2,000. Tegasnya, ia bagi memastikan pelakon itu hadir ke mahkamah.

Atas permintaan itu, Shah Hazvee diberi peluang untuk diikat jamin dengan jumlah RM2,300. Difahamkan bahawa pelakon lelaki tersebut telah pun dijamin oleh kakaknya sendiri.

Nantikan perkembangan lanjut mengenai kes ini.

Sumber: BH Online


2 responses to “Pelakon Shah Radhi Hazvee Dituduh Pikat Isteri Orang Dan Cuba Ajak ‘Bersama’”

  1. Anonymous says:

    isk2 tahu la sendu. dgn bini orang pon jadi.

  2. minah jambu say STAY AT HOME !! says:

    bodoh pnya jantan macm dh tkda betina lain nak pikat yg bini orang yg kau nakan tu nak buat ape !! dosa tau tak ! kau berdosa ngan laki dia pasal kau bawak lari bini dia bodoh bahlol goblok kau ni !!

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...