Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Pelakon Popular Miliki Dadah RM650,000, Akibat Nak Kaya Cepat

Apo nak jadi la dengan manusia zaman sekarang nie. Semuanya nak kaya cepat je. Tapi nak bekerja secara halal tak nak pulak. Benda yang haram jugak diorang suka buat. Itulah masalahnya bila otak dah hilang pertimbangan. Semua benda pun main balun je.

Khamis lalu seorang pelakon lelaki popular yang pernah menang Anugerah terbaik TV dan merupakan seorang anak kepada aktres veteran terkenal dah kantoi kena tangkap sebab disyaki ada simpan dadah. Mahal jugak rupanya harga menatang haram nie. RM650,000 untuk 850 gram kokain dan 1.4 gram syabu. Patut la cepat kaya.

Advertisement

Si pelakon nie ditahan dengan kekasih hati dia masa kat parking lot penthouse dia kat Seri Hartamas. Untuk pengetahuan, si pelakon dah pun berkahwin dan ada seorang anak. Kami rasa mesti isteri ngan anak dia tak tahu kegiatan haram dia nie. Kira baik hati jugaklah tak libatkan keluarga dalam hal nie.

Apa-apa pun si pelakon dan si awek dah pun kena reman 7 hari dengan pihak polisi. Kalau didapati bersalah, maka jawapannya tak lain tak bukan ialah hukuman gantung sampai mati. Ish-ish. Itulah akibatnya kalau nak jadi kaya cepat. Sekali kantoi, boleh mati cepat.

P.S: Seronok sungguh di hari minggu dapat guna Free Blackberry Access tanpa had daripada Xpax. Memang berbaloi-berbaloi. Syarat dia kena sms BB ON ke 28882 dari hari Isnin sampai Jumaat. Nanti Sabtu ngan Ahad dapat guna dengan percuma. Maklumat lanjut layari http://www.xpax.com.my/bigfreekinsale

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...
To Top