Pelakon Kanak-Kanak Putri Balqis Hidap Kanser

Hiburan

Pelakon Kanak-Kanak Putri Balqis Hidap Kanser

Pernah dikhabarkan mempunyai masalah jantung, namun sekeping foto yang dikongsikan dengan hashtag #FightCancer yang dimuat naik ke akaun Instagram pelakon kanak-kanak berbakat besar, Puteri Balqis Azizi baru-baru ini mencetuskan tanda-tanya tentang keadaan kesihatannya.

Advertisement

Alangkah terkejutnya kami apabila ibunya, Norashikin Mohd Aziz mengesahkan anaknya itu menghidap kanser tetapi buat masa ini beliau enggan mengulas lebih lanjut mengenai penyakit yang dihidapi oleh Aqish.

Namun, Aqish mempunyai semangat yang cukup kuat untuk melawan penyakitnya itu dan difahamkan keadaannya semakin baik selepas menjalani rawatan.

Saya minta maaf, buat masa ini saya tak mahu membuat sebarang temu bual. Demamnya masih tak berhenti. Jantung dan paru-parunya mempunyai masalah. Apa pun dia semakin kuat.

Penyakit kanser boleh menyerang sesiapa sahaja tanpa mengira umur ataupun jantina. Mungkin lebih mudah untuk berkata-kata tetapi kami berdoa agar Aqish terus bersemangat untuk melawan kanser yang dihidapinya, dipermudahkan segala rawatan dan harap dapat diberikan kesembuhan.

Sumber Berita : BH ONLINE

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

12 Comments

  1. Anonymous

    July 9, 2018 at 5:41 pm

    Allahurabbi….aku kalau budak2 sakit kanser sakit kronik2 ni mula rasa bagai ditusuk2 sembilu je dalam hati….semoga semangat mereka kuat…amin

  2. Tk

    July 9, 2018 at 4:45 pm

    My dear cute Balqis. Please keep us posted how you are doing. You will sembuh. berkat doa all of us, your fans. Insya Allah.

  3. atie

    July 9, 2018 at 4:40 pm

    gws puteri balqis, suka tengok lakonan puteri dlm andainya takdir 2..mmg nmpk puteri kurus sikit…semoga cepat sembuh…amin

  4. aih

    July 9, 2018 at 1:43 pm

    get well soon…… sedih saya mendengar berita ni……. hmm.

  5. Tk

    July 9, 2018 at 11:04 am

    Balqis you have such great talent in acting. Ya Allah. Sembuhkan lah adik ini. Be strong Balqis. Love you.

Loading...