July 20th, 2017

Filem Polis Evo sudah dua tahun berlalu tetapi fenomenanya sehingga hari ini masih lagi hangat diperkatakan. Susulan sambutan hangat untuk filem pertama, pihak Astro Shaw telah mengumumkan mereka bakal menghasilkan filem Polis Evo 2 yang masih lagi dibintangi oleh Shaheizy Sam dan Zizan Razak.Walaubagaimanapun, peminat filem tersebut masih tertanya-tanya siapa agaknya yang akan menjadi heroin Polis Evo 2?

Baru-baru ini, pelakon Indonesia yang popular menerusi siri filem Syurga Yang Tak Dirindukan, Reline Shah telah memuat naik video bersama Shaheizy Sam menerusi Insta Stories beliau. Terdapat rakaman yang menunjukkan beliau dan Shaheizy Sam sedang menjalani latihan untuk watak polis.

Ia sekaligus mengiyakan bahawa Raline bakal berlakon didalam filem Polis Evo 2, mungkinkah Raline akan membawakan watak heroin?  Apa pendapat anda?

0718-my-beautifulnara-800x600

Abang Nara ada berita baik nak kongsi dengan korang nie. Bermula dari hari ini sehingga 23 Julai, korang boleh dapatkan 20% pulangan tunai atau cashback sehingga RM100 apabila membuat pembelian menerusi ShopBack . Tak kisahlah korang beli kat GoShop ke, Expedia ke, Foodpanda ke, Zalora ke, FashionValet ke. Nak beli tiket MalaysiaAirlines pun boleh. Secara keseluruhan ada 20+ kedai online yang terlibat dengan offer awesome ini. Syaratnya, kena beli guna kad VISA. Inilah masa terbaik untuk bershopping! Jangan lupa muatturun applikasi ShopBack kalau guna smartphone. Cepat-cepat sebelum offer ini tamat.


Comments are closed.

Loading...