June 27th, 2019

Seakan tidak serik, pelakon Fatin Afeefa sekali lagi didakwa berskandal dengan suami orang, lelaki sama yang pernah dikaitkan dalam kontroversi sebelum ini.

Pendedahan itu dimuat naik sendiri oleh isteri kepada lelaki tersebut menerusi laman sosial Twitter, mendakwa pelakon itu menjalin hubungan sulit dengan suaminya.

Menurut wanita itu, dia berang dan kecewa apabila mereka saling merahsiakan hubungan cinta itu, walaupun Fatin sebelum ini pernah berjanji tidak akan mengganggu rumah tangga mereka lagi.

“Dah janji tidak akan kacau rumah tangga aku lagi.”

Bukti mesej perbualan, dakwa Fatin pernah hantar gambar tidak senonoh kepada suaminya.

Harapnya Fatin dapat tampil memberikan penjelasan sebenar disebalik pendedahan ini.


18 responses to “Pelakon Fatin Afeefa Sekali Lagi Didakwa Berskandal Dengan Suami Orang?”

  1. Elliza Razak says:

    CALON BETINA JALANG

  2. manggis says:

    sang isteri ni kata “x byk lelaki yg x mkn kt luar” as if bende tu kita sbg kaum wanita kene terima bile ada laki. salah kau jugak put up with kelakuan laki kau mcm main pompuan lain tu bende yg biasa so sape yg nampak bodoh skarang? laki kau ngan fatin both salah. yg si fatin ni naper desperate sgt? dia ni dulu bukan lawa pun…dh buat mcm2 kat muka tu.

  3. Anonymous says:

    hobby ke?

  4. Ros says:

    alah. semua married men pasang scandal belakang. pelbagai bangsa. kantoi atau tidak ajer. percaya manusia tu berpada lah sikit. setia pada Tuhan je. ini 2019. wake up.

    • batman says:

      semua? it doesnt make it ok even if its common. if u dont have integrity and morals, u have nothing. wake up.

  5. Rin says:

    Kalau laki tu kaya, hensem, hidup bermadu tak pe juge, ni dah tak hensem, perempuan tak laku saja yang nak laki macam ni, lol

Loading...