Written by Bella | June 27th, 2019

Seakan tidak serik, pelakon Fatin Afeefa sekali lagi didakwa berskandal dengan suami orang, lelaki sama yang pernah dikaitkan dalam kontroversi sebelum ini.

Pendedahan itu dimuat naik sendiri oleh isteri kepada lelaki tersebut menerusi laman sosial Twitter, mendakwa pelakon itu menjalin hubungan sulit dengan suaminya.

Menurut wanita itu, dia berang dan kecewa apabila mereka saling merahsiakan hubungan cinta itu, walaupun Fatin sebelum ini pernah berjanji tidak akan mengganggu rumah tangga mereka lagi.

“Dah janji tidak akan kacau rumah tangga aku lagi.”

Bukti mesej perbualan, dakwa Fatin pernah hantar gambar tidak senonoh kepada suaminya.

Harapnya Fatin dapat tampil memberikan penjelasan sebenar disebalik pendedahan ini.

18 responses to Pelakon Fatin Afeefa Sekali Lagi Didakwa Berskandal Dengan Suami Orang?

  1. faraj says:

    mengawan dgn suami org ler Sedap..rasa air liur kt balak tu masin2 skit…pandai pilihan awak..hmm

    0

    5
  2. wekkkkkkk says:

    betulah ada org cakap beberpa mingg ulpeas, dia ni janda bukan ibu tunggal

    0

    0
  3. Anonymous says:

    adoiii pompuan ni pun pi canang…hmm laki awak tak bersalah ke??? Fatin sorang je ke yg bersalah??? laki awak cakap apa??? ngaku tak???

    7

    0
  4. lina says:

    hello cik isteri .. laki you yg gatal, terimalah kenyataan. nilah pompuan2 melayu berlagak suci, lindungan kaabah. kalau skandal pompuan jugak yg jahat. kena wangi2 skit.. hurmmm

    4

    2
  5. Leah says:

    Eh, scandal dia bkn org melayu dear.. wife scandal dia pun bkn malay.. get your fact right..

    3

    0
  6. Rin says:

    Kalau laki tu kaya, hensem, hidup bermadu tak pe juge, ni dah tak hensem, perempuan tak laku saja yang nak laki macam ni, lol

    1

    0
  7. Ros says:

    alah. semua married men pasang scandal belakang. pelbagai bangsa. kantoi atau tidak ajer. percaya manusia tu berpada lah sikit. setia pada Tuhan je. ini 2019. wake up.

    4

    0
    • batman says:

      semua? it doesnt make it ok even if its common. if u dont have integrity and morals, u have nothing. wake up.

      5

      0
  8. Anonymous says:

    hobby ke?

    0

    0
  9. manggis says:

    sang isteri ni kata “x byk lelaki yg x mkn kt luar” as if bende tu kita sbg kaum wanita kene terima bile ada laki. salah kau jugak put up with kelakuan laki kau mcm main pompuan lain tu bende yg biasa so sape yg nampak bodoh skarang? laki kau ngan fatin both salah. yg si fatin ni naper desperate sgt? dia ni dulu bukan lawa pun…dh buat mcm2 kat muka tu.

    3

    0
  10. Elliza Razak says:

    CALON BETINA JALANG

    1

    1
  11. Anonymous says:

    ni laki org yg indian tu kan, indian bab bercerai ni mmg susah sikit so no wonder lah knp diorg x divorce lagi, mcm dihulur parang ke leher mak bapak kalau kes cerai ni amma appa ayoyo die punye kecoh sampai mati akan diingat, x senang2 nak cerai mcm melayu islam gaduh sikit cerai.

    0

    0
  12. atie says:

    nara please tutup komen yg dekat tepi kiri kanan ni. sgt mengganggu

    0

    0

Leave a Reply to ikan - Cancel

Optional