Written by Bella | June 27th, 2019

Seakan tidak serik, pelakon Fatin Afeefa sekali lagi didakwa berskandal dengan suami orang, lelaki sama yang pernah dikaitkan dalam kontroversi sebelum ini.

Pendedahan itu dimuat naik sendiri oleh isteri kepada lelaki tersebut menerusi laman sosial Twitter, mendakwa pelakon itu menjalin hubungan sulit dengan suaminya.

Menurut wanita itu, dia berang dan kecewa apabila mereka saling merahsiakan hubungan cinta itu, walaupun Fatin sebelum ini pernah berjanji tidak akan mengganggu rumah tangga mereka lagi.

“Dah janji tidak akan kacau rumah tangga aku lagi.”

Bukti mesej perbualan, dakwa Fatin pernah hantar gambar tidak senonoh kepada suaminya.

Harapnya Fatin dapat tampil memberikan penjelasan sebenar disebalik pendedahan ini.

18 responses to Pelakon Fatin Afeefa Sekali Lagi Didakwa Berskandal Dengan Suami Orang?

  1. atie says:

    nara please tutup komen yg dekat tepi kiri kanan ni. sgt mengganggu

  2. Anonymous says:

    ni laki org yg indian tu kan, indian bab bercerai ni mmg susah sikit so no wonder lah knp diorg x divorce lagi, mcm dihulur parang ke leher mak bapak kalau kes cerai ni amma appa ayoyo die punye kecoh sampai mati akan diingat, x senang2 nak cerai mcm melayu islam gaduh sikit cerai.

Leave a Reply to manggis Cancel reply