Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Pelakon Fatin Afeefa Sekali Lagi Didakwa Berskandal Dengan Suami Orang?

Seakan tidak serik, pelakon Fatin Afeefa sekali lagi didakwa berskandal dengan suami orang, lelaki sama yang pernah dikaitkan dalam kontroversi sebelum ini.

Advertisement

Pendedahan itu dimuat naik sendiri oleh isteri kepada lelaki tersebut menerusi laman sosial Twitter, mendakwa pelakon itu menjalin hubungan sulit dengan suaminya.

Menurut wanita itu, dia berang dan kecewa apabila mereka saling merahsiakan hubungan cinta itu, walaupun Fatin sebelum ini pernah berjanji tidak akan mengganggu rumah tangga mereka lagi.

“Dah janji tidak akan kacau rumah tangga aku lagi.”

Bukti mesej perbualan, dakwa Fatin pernah hantar gambar tidak senonoh kepada suaminya.

Harapnya Fatin dapat tampil memberikan penjelasan sebenar disebalik pendedahan ini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

18 Comments

  1. atie

    June 28, 2019 at 3:10 pm

    nara please tutup komen yg dekat tepi kiri kanan ni. sgt mengganggu

  2. Anonymous

    June 28, 2019 at 9:29 am

    ni laki org yg indian tu kan, indian bab bercerai ni mmg susah sikit so no wonder lah knp diorg x divorce lagi, mcm dihulur parang ke leher mak bapak kalau kes cerai ni amma appa ayoyo die punye kecoh sampai mati akan diingat, x senang2 nak cerai mcm melayu islam gaduh sikit cerai.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top