Pelakon Cantik Persis Barbie Nadiyah Shahab Nafi Buat Pembedahan Plastik

Hiburan

Pelakon Cantik Persis Barbie Nadiyah Shahab Nafi Buat Pembedahan Plastik

Sejak drama Lafazkan Kalimah Cintamu ditayangkan, nama pelakon baharu Nadiyah Shahab semakin mendapat perhatian. Dikatakan memiliki wajah yang sangat cantik, berkulit putih dan mempunyai bibir yang menggoda, ada pula pihak mendakwa beliau melakukan pembedahan plastik.

Advertisement

Namun, Nadiyah yang mempunyai darah kacukan Arab dan Jawa menafikan dakwaan tersebut dan memberitahu wajahnya adalah asli.

Saya tidak akan layan mana-mana persoalan mengenai raut wajah saya, sama ada asli atau sebaliknya. Semuanya asli dan ‘bukan plastik’ seperti dakwaan sesetengah orang.  Hanya kerana wajah saya kelihatan seperti seorang usahawan kosmetik tertentu, saya didakwa mengubah wajah asli. Padahal perkara itu tidak pernah wujud sama sekali.

Mereka yang membuat tuduhan tidak berasas itu sebenarnya terlalu cemburu dengan kecantikan yang dimiliki oleh Nadiyah. Biasalah, ada sesetengah manusia ini memang tidak senang melihat kelebihan orang lain.

Sumber Berita : Free Malaysia Today

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

56 Comments

  1. kedahans

    January 30, 2018 at 8:21 pm

    modal melancancap jantan melayu selepas senrose sister,bravo!

    • Anonymous

      January 31, 2018 at 12:11 am

      Fark u

  2. Aku

    January 30, 2018 at 7:03 pm

    Sorry rakyat Malaysia sekarang tak bodoh ye cik Nadiyah. Boleh beza muka natural dengan muka cucuk. Maafkan saya. Memang muka awak tak natural.

    • Kiah

      February 1, 2018 at 5:03 am

      Betul2. Nampak sgt cucuk..

  3. Anonymous

    January 30, 2018 at 7:03 pm

    Aku cuba bercakap yang positip tapiiii muka dia ni sereemmmm tak macam Barbie pon. Apalah nara ni…

  4. Eggie

    January 30, 2018 at 6:15 pm

    haha obvious sangat buat muka ! pelakon malaysia kebykannya semua fake cm bodo..

  5. WAN

    January 30, 2018 at 4:47 pm

    Dia ni dulu b4 jd pelakon slalu gak tgk dlm ig geng2 senrose. Time tu gila babas dia punya dagu. Myb ni dh buang. Nampak sebijik mcm dagu zahida rafik

Loading...