Parodi Sharifah Sakinah ‘Menganjing’ Neelofa Menang Anugerah MeleTOP 2018 Kini Trending

Parodi Sharifah Sakinah ‘Menganjing’ Neelofa Menang Anugerah MeleTOP 2018 Kini Trending

Pelakon Sharifah Sakinah memang diketahui sebagai seorang yang kelakar dan berperangai gila-gila di media sosial.

Terbaru, pelakon itu dan pasangannya dalam drama Girlfriend Aku Dari Neraka iaitu Aiman Hakim Ridza telah melakonkan satu parodi di Instagram mengenai Neelofa.

Advertisement

Team #neelofa . Siapa kecam neelofa . lydia pukul nanti. @aimanhakimridza

A post shared by Sharifah Sakinah Al-Khaired (@sharifah_sakinah) on

Parodi itu ialah mengenai pemilihan Neelofa sebagai calon Anugerah MeleTOP Era 2018, pengacara dan pemenang.

Video parodi itu kini mendapat setengah juta view. Di ruangan komen, haters Neelofa mengambil kesempatan untuk menghentam beliau, tetapi ada juga yang mengatakan mereka peminat Neelofa tetapi merasakan parodi itu kelakar.

Sakinah sebelum ini pernah menggantikan Neelofa sebagai pengacara MeleTOP apabila Neelofa mempunyai komitmen lain. – beautifulnara.com

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

57 Comments

  1. Tk

    April 18, 2018 at 7:41 pm

    Nara ko pilihlah perkataan yg lebih baik nk buat tajuk ya. why on rarth use the word “menganjingkan”. Tak sopan langsung! j

  2. Anonymous

    April 18, 2018 at 6:22 pm

    Seorang ramai peminat yang mengundi sebab tu dia menang.
    Yang tak suka tu kenapa tak undi artis artis yang masing masing minat.
    Takdalah buat dosa kering.

    Fikirkan yang baik baik, nanti kita pun jadi baik.
    Senyum selalu.

  3. cikedis

    April 18, 2018 at 4:15 pm

    hati..sedeeeehhhhhh, hati,..pedehhhhhhhh..hahahahha
    chill la lofateam…gurau kasar sikit je tu

    • Anonymous

      April 19, 2018 at 9:44 am

      Lofateam…overly sensitive…hihihi…

  4. Anonymous

    April 18, 2018 at 4:01 pm

    Satu hari nnti org akn mengaibkn sakinah..baru tau btg idung..giler2 dia kekadang geli den..

    • kinono

      April 18, 2018 at 5:23 pm

      Babe…sakinah ni xpernah kisah pon.
      tak yah kata org nak aibkan dia….dia sendiri pernah aibkan diri dia.
      chill la babe…..

  5. johnny bravo

    April 18, 2018 at 3:46 pm

    I’ve never liked sh sakinah, tapi dis time l salute her….

    • Anonymous

      April 19, 2018 at 9:05 am

      Yes agreed with you. At least she’s dare enough to show the truth about “AME sucks”…

Loading...