Parodi Sharifah Sakinah ‘Menganjing’ Neelofa Menang Anugerah MeleTOP 2018 Kini Trending

Parodi Sharifah Sakinah ‘Menganjing’ Neelofa Menang Anugerah MeleTOP 2018 Kini Trending

Pelakon Sharifah Sakinah memang diketahui sebagai seorang yang kelakar dan berperangai gila-gila di media sosial.

Terbaru, pelakon itu dan pasangannya dalam drama Girlfriend Aku Dari Neraka iaitu Aiman Hakim Ridza telah melakonkan satu parodi di Instagram mengenai Neelofa.

Advertisement

Team #neelofa . Siapa kecam neelofa . lydia pukul nanti. @aimanhakimridza

A post shared by Sharifah Sakinah Al-Khaired (@sharifah_sakinah) on

Parodi itu ialah mengenai pemilihan Neelofa sebagai calon Anugerah MeleTOP Era 2018, pengacara dan pemenang.

Video parodi itu kini mendapat setengah juta view. Di ruangan komen, haters Neelofa mengambil kesempatan untuk menghentam beliau, tetapi ada juga yang mengatakan mereka peminat Neelofa tetapi merasakan parodi itu kelakar.

Sakinah sebelum ini pernah menggantikan Neelofa sebagai pengacara MeleTOP apabila Neelofa mempunyai komitmen lain. – beautifulnara.com

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

57 Comments

  1. ibu

    April 18, 2018 at 3:01 pm

    kenapa tajuk mesti guna perkataan “menganjing” bukan ke ada perkataan yg lebih sesuai

  2. Hajjah Nepolah Zouk

    April 18, 2018 at 1:05 pm

    Check out ..ig Dephne Iking …that is exactly how you should wear zouk turban ….. (Pakai turban with shorts ) n feeling good about it …thats is Islamic sgt …

    • sape2

      April 19, 2018 at 9:06 am

      yupp….aku perasan. emcee kat zouk pon dah pakai turban tapi pakai shortpants. neelopak bagi free ke turban tu……….is that we called it trendsetter spt fans dia cakap. pakaian tak melambangkan makna perbuatan dan akhlak.

      #tanyaje

    • lynn

      April 19, 2018 at 11:59 am

      tu yg mufti kata normalisasi tu. ni yg kita bayangkan bilamana lopa buat pelancaran tudung di zouk. takat ni hanya turban pakai ngan shortpants. aku tak kisah sgt sbb turban tu bukan ttup aurat pun. tp tak mustahil pasni orgpakai tudung ngan miniskirt g zouk. hahaha

    • Anonymous

      April 20, 2018 at 3:11 pm

      kalau dh pakai tudung dgn miniskirt tu…jgn salahkan lopa plak..salahkan diri sndiri la…..bangang x bertempat…kita hidup ikut AL-Quran dan Sunnah..bkn ikut org…bingai x abis2..

  3. Zouk landers

    April 18, 2018 at 12:55 pm

    Lawak lawak ….. Dah anugerah syok sendiri …. or neeletop and kat sini neenara

  4. FATAH AMUM

    April 18, 2018 at 11:59 am

    APA SAJA BERKAITAN DGN LOFA PASTI AKAN TRENDING, NEELOFA LUASKAN KUASAMU.

    • Anonymous

      April 19, 2018 at 9:03 am

      Kuasa menjatuhkan maruah sendiri…nampak sangat kurang bijak…hahaha…

    • Anonymous

      April 19, 2018 at 11:22 am

      ha elok la tu…luaskan lah ‘kuasa’ tu sejauh & sebesar jajahan takluk yg korang inginkan…lg memalukan diri adalah….ntah benda pelik apa plak nak jdi. buat la, tak sabar nak tunggu aib terbaru .ni namanya makin tua makin bodoh.

  5. susu

    April 18, 2018 at 11:50 am

    hahahahah..terbaik

Loading...