Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Parodi Sharifah Sakinah ‘Menganjing’ Neelofa Menang Anugerah MeleTOP 2018 Kini Trending

Pelakon Sharifah Sakinah memang diketahui sebagai seorang yang kelakar dan berperangai gila-gila di media sosial.

Terbaru, pelakon itu dan pasangannya dalam drama Girlfriend Aku Dari Neraka iaitu Aiman Hakim Ridza telah melakonkan satu parodi di Instagram mengenai Neelofa.

Advertisement

Team #neelofa . Siapa kecam neelofa . lydia pukul nanti. @aimanhakimridza

A post shared by Sharifah Sakinah Al-Khaired (@sharifah_sakinah) on

Parodi itu ialah mengenai pemilihan Neelofa sebagai calon Anugerah MeleTOP Era 2018, pengacara dan pemenang.

Video parodi itu kini mendapat setengah juta view. Di ruangan komen, haters Neelofa mengambil kesempatan untuk menghentam beliau, tetapi ada juga yang mengatakan mereka peminat Neelofa tetapi merasakan parodi itu kelakar.

Sakinah sebelum ini pernah menggantikan Neelofa sebagai pengacara MeleTOP apabila Neelofa mempunyai komitmen lain. – beautifulnara.com

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

57 Comments

  1. Ichiboom

    April 19, 2018 at 12:47 am

    Teruskan2….korang bg dia pahala free.makin korang kutuk,makin murah rezeki dia.

    • Anonymous

      April 19, 2018 at 9:08 am

      Dapat pahala ke Lopak yg sampai ditegur “ulamak” tu. Imam pun nasihat Lopak carilah rezeki yg berkat.

    • lofak air

      April 19, 2018 at 2:11 pm

      @ichiboom.rezki lofa yg ko jilat tu lantak la rezki die.yg ko penat2 jilat dpt ape???hahhahahhaha.da idola ko dari dlu tu mmg pretend play victim.klo tye separuh dr rakyat ni majority meluat dgn die.die dgn adik die same sakai.euwwww

    • Anonymous

      April 20, 2018 at 3:21 pm

      ko pon keturunan sakai jgk

  2. Anonymous

    April 18, 2018 at 9:37 pm

    memang lawak… lopak belum sedar diri tu kifarah balik kt dia… dulu mulut lancang sgt sbb kalah kt tasha shila tuduh undi diri sendiri…. haaa skrg tiap thun muka lopak jer dah rupa muka tebal tempayan tak reti malu undi diri sendiri jgk.. tuk menang

    • Anonymous

      April 20, 2018 at 3:17 pm

      sori sikit ye…peminat lopa 5.4 juta…so xde isu lopa undi diri sendiri…agak2 la kalo nak kate lopa undi diri sendiri….idola u alllsss ade ke peminat 5.4juta???????simpan sikit bangang tu utk anak cucu ye….

  3. Tk

    April 18, 2018 at 7:54 pm

    Maaf … Ralat …. Why on EARTH ….

  4. Gorges

    April 18, 2018 at 7:52 pm

    Aku tak minat Kinah ni ….

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top