Bila Terlebih Bayar Road Tax! Parking Like A Boss La

Trending

Bila Terlebih Bayar Road Tax! Parking Like A Boss La

Kerdal ni bayar Road Tax sebab tu suka hati dia je parking kat tempat kereta.

parking-like a boss

parking-handal-like a boss

Advertisement

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

2 Comments

  1. Anonymous

    February 9, 2013 at 11:03 am

    ini fest taim aku msuk sini. npe tmp ni mcm bndr mati je x berorang.. agak2 ade zombi x dlm ni. ermm xbes ar tmpt ni xleh ngumpat2 haha. apapun klu aku nk paking aku terbangkn besikal tu kt mane2 hahahahahahahahaha

  2. sparkling

    February 7, 2013 at 1:07 pm

    kahkah. mmg like a boss sgt

Loading...