Para Lelaki Dilarang Buat 6 Perkara Ini, Sia-Sia Je Korang “Direject” Oleh Wanita. Jangan Main-Main!

Trending

Para Lelaki Dilarang Buat 6 Perkara Ini, Sia-Sia Je Korang “Direject” Oleh Wanita. Jangan Main-Main!

maxresdefaultBukan mudah untuk memikat hati wanita dan juga memahami apa yang mereka inginkan. Sebagai lelaki, anda perlu guna ayat ‘power’ kalau nak tackle hati wanita yang anda suka.

Tapi, ada juga lelaki yang mempunyai perangai jelik yang buatkan anda di reject dan tiada wanita inginkan anda. Untuk lelaki, sebelum anda kecewa kerana cinta anda ditolak, kena tahu 6 perkara ini. Kalau tak nanti sia-sia je usaha korang tu!

Advertisement

1. Suka buat lawak bodoh & tak kelakar

Jika anda ni jenis yang suka buat lawak bodoh, jangan haraplah wanita nak suka dan ketawa. Perempuan memang reject lelaki yang syok sendiri dan buat lawak tah apa-apa.

2. Lelaki terdesak

Kalau sukakan seseorang tak perlu la nak call dan mesej setiap masa. Sedangkan belum ada hubungan apa-apa lagi. Wanita sukakan lelaki gentleman dan tidak tergopoh-gopoh.

3. Lelaki selekeh memang tak ada sapa nak

Wanita tertarik dengan lelaki yang kemas dan wangi. Wanita anggap, lelaki yang tidak menjaga kebersihan diri, pasti rumah dan biliknya pun kotor.

4. Terlebih confident

Wanita sukakan lelaki yang berkeyakinan tinggi. Tapi, kalau lelaki tu terlebih confidentdan bangga diri, memang kena reject.

5. Lelaki yang gatal & suka sentuh-sentuh

Jika anda ni jenis yang gatal dan tangan tu tak duduk diam, memang wanita paling tak suka. Wanita tak suka dianggap murah oleh lelaki. Jadi, kawal tangan anda tu.

6. Mungkin anda ni seorang yang ego tinggi

Memang tak dapat di nafikan setiap lelaki mempunyai ego. Tapi, jika anda seorang yang ego tinggi, jangan haraplah perempuan nak jatuh cinta pada anda.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

1 Comment

  1. faris aiman

    May 7, 2016 at 10:34 am

    Semua perkara tu memang tak perlu ada sebab wanita tak suka… http://www.gerobokbuku.com/