September 13th, 2016

Macam mana sambutan Hari Raya Aidiladha korang? Best tak? Abang Nara sekeluarga tahun ini beraya di Kuala Lumpur je. Meriah tetap meriah. Seronok dapat bawa Aariz tengok proses penyembelihan lembu sempena ibadah korban. Mula-mula AAriz takut juga. Tapi lama-lama banyak betul soalan yang ditanya sampai tak reti nak menjawab. Abang Nara jugak menerima update terkini ibadah korban luar negara yang telah dilakukan oleh Zabeeh Services Sdn Bhd. Alhamdulillah semuanya berjalan lancar di negara-negara sepreti Filiipina, Indonesia, Kemboja dan banyak lagi.

zabeeh services

Kalau anda telah mendaftar untuk melakukan ibadah korban bersama Zabeeh, Insya Allah bahagian anda telah atau akan diselesaikan dalam tempoh 2, 3 hari ini. Jika anda masih ingin melakukan ibadah korban, masih boleh buat demikian kerana tarikh tutup telah dipanjangkan sehingga ke hari ini (Selasa), 13 September 2016 pada jam 12 tengah malam. Cara-caranya ialah:-

1. Pergi ke laman web www.zabeeh.com.my dan klik pada “Daftar Qurban Online”.
2. Hantar mesej PM ke Facebook Zabeeh-Qurban &. Aqiqah Online dan tulis “Saya Nak Qurban”.
3. Hantar Whatssapp ke 019-323 4577 dan nyatakan “Saya Nak Qurban”.
4. Telefon terus ke 019-323 4577 atau 03-6179 0567

zabeeh services

Ok jom kita tengok beberapa lagi gambar sekitar ibadah korban yang telah dijayakan oleh Zabeeh Services Sdn Bhd di luar negara untuk mereka yang telah menempahnya.
zabeeh services
zabeeh services
zabeeh services
zabeeh services
zabeeh services
zabeeh services
zabeeh services
zabeeh services

zabeeh services

Untuk makluman, tahun ini satu bahagian lembu ialah RM300 sementara seekor kambing pula ialah RM580 sahaja.

zabeeh

Abang Nara berharap agar ibadah korban kita tahun ini diterima oleh Allah. Semoga dengan sedikit pengorbanan ini, rezeki kita akan dimurahkan. Sama-sama kita panjatkan kesyukuran atas segala nikmat yang diberi olehNya.

zabeeh services

Apa-apa pun jangan lupa layari www.zabeeh.com.my dan span style=”text-decoration: underline;”>Facebook Zabeeh-Qurban &. Aqiqah Online sekiranya anda masih mahu melakukan ibadah korban tahun ini.


Comments are closed.

Loading...