January 29th, 2010

artis jual ganja

Aduhai artis Malaysia. Kami ingatkan kau kaya sebab banyak show. Sekali sebab jual ganja daaaa. Memang kecewa jiwa raga nie. Kalau teringin nak jadi kaya pun, janganlah sampai jual ganja. Buatlah bisnes ke apa ke. Kan ke haram duit jual ganja tue?

Nie kata-kata dari suratkhabar Harian Metro:-

[note]Kehidupan mewah seorang penyanyi sebuah kumpulan terkenal termasuk memiliki dua kereta sport dan tinggal di kondominium bertaraf lima bintang membongkar kegiatan sebenar dilakukannya selama ini yang menjalankan kegiatan pengedaran dadah.[/note]

Yang tak tahan ada 3 orang awek lagi kat kondominium artis nie masa polis datang. Then bila dah gelabah kena serbu, kelam kabut buang ganja dalam kotak ikut balkoni. Tapi dia tak tahu polis lagi bijak. Ada polis-polis kat bawah sedang menunggu hasil balingan dia tue.

Sekarang nie artis tue dan 3 orang awek dah pun kena tahan reman. Rasa-rasanya kalau didapati bersalah hukuman dia gantung sampai mati kot. Berani buat berani tanggung la beb.  Tapi siapa artis tue ek?


Comments are closed.

Loading...