October 19th, 2009

uishh hangat ni kalau betul lah dakwaan bapak kepada Nadia Dayana, bini kepada Damian VE. bapak Nadia kata, dia tak tahu menahu & tidak mewalikan mereka ni menikah.

“Semua ini satu penipuan yang di buat lelaki ini. Akad nikah tidak berlaku. Saya tak tahu apa motif dia. Bagi saya, orang yang waras akal tidak akan buat ‘statement’, buat benda ni tanpa berjumpa keluarga. Dia telah menipu gadis yang keluar sekolah, dan pengaruh anak saya dan anak saya turut saja.”

Itu kata bapak Nadia. Kata Damian pulak lain. ni sms dia kepada bapak Nadia.

“Salam. I haven’t done anything wrong and if you want to call and threaten me macam tu, so be it. When you want to know the truth, demi Allah, I’ll give it to you. But don’t pre-judge people based on fitnah. I have nothing to hide. Kalau nak jumpa, bagitau je.

I’m not asking you to marry me to your daughter but if you want the truth, we can meet. Do a background check on the “people” that kononnya are telling you the so-called truth.

Jangan menganiaya orang macam ni. I’m sorry but I didn’t know your daughter didn’t tell you or talk to you about getting married. I was under the impression you knew. Lagipun, I don’t know much about the culture.”

kes berat ni ! kita tunggu dulu berita terkini sebelum komen lebih lanjut.

gambar credit to elmyolen28


Comments are closed.

Loading...