Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Palsu, Kami Baru Je Lakukan Hubungan Intim – Datuk Red Tidak Tahu Adira Fail Cerai

adira datuk red bercerai

Gosip pergolakan rumah tangga penyanyi Adira Suhaimi dan Datuk Red sejak kebelakangan semakin hangat diperkatakan. Baru-baru ini, timbul desas-desus mengatakan Adira sudah memfailkan tuntutan perceraian di Mahkamah Rendah Syariah Daerah Gombak Barat dan kes mereka akan dibicarakan hari ini.

datuk red adira cerai

Advertisement

Sebelum ini berkali-kali Adira menafikan dan mengunci mulut mengenai perkara itu tetapi dia akhirnya mengaku proses penceraian berjalan petang ini. Difahamkan, mengikut jadual asal, perbicaraan permohonan cerai dilakukan Adira pada jam 9 pagi tadi tetapi ia minta untuk diubah oleh penyanyi itu sendiri kerana tidak menyangka permohonan cerai itu akan diketahui umum.

Bagaimanapun, Datuk Red ketika dihubungi pihak media semalam menafikan mengenai isu peceraian itu, ia hanya sekadar khabar angin sahaja. Hubungan mereka suami isteri masih baik dan mesra bersama.

adira fail cerai

Berita mengatakan saya dan Adira mahu bercerai itu adalah palsu kerana kami masih bersama. Kelmarin saya baru saja pulang ke rumah Adira dan kami melakukan hubungan intim.

Pagi semalam saya bersarapan bersamanya seperti biasa sebelum keluar bekerja. Hubungan kami baik dan mesra.

Seorang sudah fail cerai tetapi seorang lagi kata mereka suami isteri baik-baik sahaja. Apa-apa pun, kami harap Datuk Red dan Adira dapat menyelesaikan apa sahaja masalah mereka dengan baik. Biasalah hidup berumah tangga pasti ada pasangan dan surutnya.

Sumber Berita : Harian Metro

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

44 Comments

  1. Anonymous

    October 10, 2019 at 3:20 pm

    mesti tgkp gmbr kne paksa ni konon2 bahagia dlm sengsara huhu … kesian adira..

  2. Anonymous

    October 10, 2019 at 11:02 am

    Bini dh tak suka dn tak syg buat apa nak paksa dato’

  3. wekkkkkkk

    October 10, 2019 at 10:19 am

    kuat atas ranjangpun bkn penentu kekal tinggal hidup bersama, bahkan kau ada duit juga..
    peliklah..duit ada, zahir batin terjaga, tetapi apa sebenarnya perceraian berlaku..ah mungkinkah kerana ketidakpuashatian terhadap seseorg, yelah sbb bermadu..kalau itu dri awal sanggup bermadu, skrg sudah tak tahan lagi, lalu kesabaran dh sampai masanya…mmg ssh hidup bermadu ni ye..siapa kata sng. Si laki mmglah x mahu lepaskan.

    kalau dh bercerai, bekas laki sanggup bgi duit x apalah beribu2 sebulan tanpa ada hutang loan di bank utk hartanah.
    kalau akupun mahu bercerai jika mcm tu, dn x sggup lagi bermadu.
    Berpisah itu ada juga baiknya.

  4. damai

    October 10, 2019 at 9:57 am

    adakah kekal hubungan kerana sex semata2, bijak sikit lah give statement, lepas dia kata begitu, adira akan rasa terhina punya cos dia balik rumah adira cos of sex aja ker,

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama