October 30th, 2009

Yeaaa, siapa nak join , ygrasa2 dia betul-betul boleh join bagila nama & hantar email ke KakNara [at] [email protected]

Kemungkinan besar pada hujung bulan 12, kat Taman Tasik Perdana. atau tasik mana-mana ajalah , kat bawah pokok. kita piknik bawak tikar mengkuang masing-masing . Makanan Pot Luck. Kami dah cop bawak durian rambutan langsat haha.

Pastu kita ada artis jemputan spesel yang telah sudi menghiburkan kita semua nanti.

P.S: Kami akan bawak XPAX Blackberry Curve 8520 untuk test drive di hari gathering nanti. Ramai sangat yang tanya best ke tak. Nanti kita cuba beramai-ramai di hari tue ek. Kalau rasa nak beli, terus kita pergi Celcom Cube petang tue jugak. Ramai-ramai serbu XPAX untuk plan Blackberry termurah (RM1 jer untuk unlimited data).

Mari-mari kita buat gathering!!


Comments are closed.

Loading...