Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

(PALING HOT) Gathering Beautiful Nara

Yeaaa, siapa nak join , ygrasa2 dia betul-betul boleh join bagila nama & hantar email ke KakNara [at] [email protected]

Kemungkinan besar pada hujung bulan 12, kat Taman Tasik Perdana. atau tasik mana-mana ajalah , kat bawah pokok. kita piknik bawak tikar mengkuang masing-masing . Makanan Pot Luck. Kami dah cop bawak durian rambutan langsat haha.

Advertisement

Pastu kita ada artis jemputan spesel yang telah sudi menghiburkan kita semua nanti.

P.S: Kami akan bawak XPAX Blackberry Curve 8520 untuk test drive di hari gathering nanti. Ramai sangat yang tanya best ke tak. Nanti kita cuba beramai-ramai di hari tue ek. Kalau rasa nak beli, terus kita pergi Celcom Cube petang tue jugak. Ramai-ramai serbu XPAX untuk plan Blackberry termurah (RM1 jer untuk unlimited data).

Mari-mari kita buat gathering!!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top