Pakcik Google Pun Pandai Buat Lawak

Trending

Pakcik Google Pun Pandai Buat Lawak

lawak google

Muahaha. Google oh Google. Pandai gak orang kat Google nie buat lawak ye. Ada ke “Market Focused Strategy” bila ditranslate ke Bahasa Melayu leh jadi “Fokus Pasar Bollywood”. Mana datang perkataan Bollywood tue pun kami tak tahu la.

Advertisement

Teori konspirasinya ialah tukang tulis code Google Translator ini ialah seorang India. Kuch kuch hotak hang!!!

Kredit kepada Extremist Thinker.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

17 Comments

  1. samiullah

    April 22, 2014 at 11:25 am

    assalamualaikum pakcik google saya esok interview kat rhb bank dia kata kena buat marketing dan berkenaan tentang shares lepas tu baru bole jadi dealer untuk korporat client post tu camna korporat client tu camna adakah korporat client tu macam modenas dan modenas tu adalah client kita kita just handle akaun dia jer dan update perkara – perkara terkini tentang shares dia dengan rhb macam tu ker ada apa2 extra knowledge regarding corporate client nie tak terima kasih

  2. jenny

    January 29, 2011 at 3:36 am

    jd la tp tbalik=pasar fokus bollywood