Pakai Seluar Ketat Tayang Punggung, Netizen Minta Sajat Bertaubat

Hiburan

Pakai Seluar Ketat Tayang Punggung, Netizen Minta Sajat Bertaubat

Sering terpalit dengan kontroversi, nama Nur Sajat memang tidak asing lagi. Merasakan dirinya seorang “wanita” cantik,Memang tidak dapat dinafikan Sajat berani tampil seksi dan menggoda.

tayang punggung

Advertisement

Baru-baru ini, rakan baik Sajat iaitu Datuk Seri Aliff Syukri bengang dengan kelakuan Sajat yang dilihat sengaja memakai seluar ketat hingga memperlihatkan bentuk punggung.

Kecantikan asli sejak lahir

 

sajat seluar ketat tayang punggung

Advertisement

Menerusi sebuah video yang dikongsikan di Instagram, kedengar suara Aliff yang memarahi Sajat yang seksi melampau.

Eh kau jangan jalan nak gedik-gedik ya, kereta langgar kau nanti. Cuba jalan betul-betul boleh tak? Asyik nak mengacau mata orang saja. Tengok orang bangla (Bangladesh) tu dah ghairah dah.

Netizen minta Sajat bertaubat

sajat seksi

sajat seluar ketat

sajat seluar ketat

sajat seksi tayang punggung

Seperti biasa, apa sahaja Sajat kongsikan di media sosial sentiasa menjadi topik panas. Rat-rata netizen mengecam aksinya itu, terlalu bangga dengan keseksian tubuhnya dan lebih baik tidak pakai seluar langsung. Ada juga segelintir netizen memintanya untuk bertaubat sebelum terlambat.

Advertisement

Sajat kata kecantikannya adalah asli sejak lahir lagi dan ramai yang pasti terpegun dengannya. Kalau dah cantik mestilah kena ‘show off’ sikit. Apa-apa pun, doakan satu hari nanti dia akan berubah.

Sumber Berita : Projek MM

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

9 Comments

  1. Anonymous

    January 24, 2020 at 4:04 pm

    Biasa la bapok

  2. korok

    January 24, 2020 at 3:26 pm

    gmbr 1st kemain lawa gebu…tgk video ko blh sakit jantung…nmpk sgt pakai spendar yg jual kat shopee tu…original pompuan rupa miss V x cmtu jat…

  3. saje nak ngate

    January 24, 2020 at 12:32 pm

    selagi ramai follow dia, selagi ramai yg beli barangan dia… selagi itu ramai yang sokong dia… kutuklah, nasihatlah macamana sekali pun… takan terkesan kat dia… sebab dia tahu, selagi org dok kecam dia, itu ertinya org follow dia dan dia anggap org ramai sentiasa nak tengok dia… semuanya dihujung jari je…

  4. sajat busok

    January 24, 2020 at 11:56 am

    euuu, asal bontot dia macam keju cottage cheese? berlekok lekok tak smooth. Gross

  5. saje nk sibuk

    January 24, 2020 at 11:32 am

    tgedik gedik..aku yg asli perempuan nie pun rasa malu xtau nk letak muka kt mane..nauzubillah..semoga en/cik sajat dpt hidayah dr Allah..hanya Allah lebih mengetahui segalanya

Loading...