January 24th, 2020

Sering terpalit dengan kontroversi, nama Nur Sajat memang tidak asing lagi. Merasakan dirinya seorang “wanita” cantik,Memang tidak dapat dinafikan Sajat berani tampil seksi dan menggoda.

tayang punggung

Baru-baru ini, rakan baik Sajat iaitu Datuk Seri Aliff Syukri bengang dengan kelakuan Sajat yang dilihat sengaja memakai seluar ketat hingga memperlihatkan bentuk punggung.

Kecantikan asli sejak lahir

 

sajat seluar ketat tayang punggung

Menerusi sebuah video yang dikongsikan di Instagram, kedengar suara Aliff yang memarahi Sajat yang seksi melampau.

Eh kau jangan jalan nak gedik-gedik ya, kereta langgar kau nanti. Cuba jalan betul-betul boleh tak? Asyik nak mengacau mata orang saja. Tengok orang bangla (Bangladesh) tu dah ghairah dah.

Netizen minta Sajat bertaubat

sajat seksi

sajat seluar ketat

sajat seluar ketat

sajat seksi tayang punggung

Seperti biasa, apa sahaja Sajat kongsikan di media sosial sentiasa menjadi topik panas. Rat-rata netizen mengecam aksinya itu, terlalu bangga dengan keseksian tubuhnya dan lebih baik tidak pakai seluar langsung. Ada juga segelintir netizen memintanya untuk bertaubat sebelum terlambat.

Sajat kata kecantikannya adalah asli sejak lahir lagi dan ramai yang pasti terpegun dengannya. Kalau dah cantik mestilah kena ‘show off’ sikit. Apa-apa pun, doakan satu hari nanti dia akan berubah.

Sumber Berita : Projek MM


9 responses to “Pakai Seluar Ketat Tayang Punggung, Netizen Minta Sajat Bertaubat”

  1. Anonymous says:

    Biasa la bapok

  2. korok says:

    gmbr 1st kemain lawa gebu…tgk video ko blh sakit jantung…nmpk sgt pakai spendar yg jual kat shopee tu…original pompuan rupa miss V x cmtu jat…

  3. saje nak ngate says:

    selagi ramai follow dia, selagi ramai yg beli barangan dia… selagi itu ramai yang sokong dia… kutuklah, nasihatlah macamana sekali pun… takan terkesan kat dia… sebab dia tahu, selagi org dok kecam dia, itu ertinya org follow dia dan dia anggap org ramai sentiasa nak tengok dia… semuanya dihujung jari je…

  4. sajat busok says:

    euuu, asal bontot dia macam keju cottage cheese? berlekok lekok tak smooth. Gross

  5. saje nk sibuk says:

    tgedik gedik..aku yg asli perempuan nie pun rasa malu xtau nk letak muka kt mane..nauzubillah..semoga en/cik sajat dpt hidayah dr Allah..hanya Allah lebih mengetahui segalanya

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...