Pakai Baju Sama, Netizen Speku Neelofa Mahu ‘Caras’ Fazura?

Hiburan

Pakai Baju Sama, Netizen Speku Neelofa Mahu ‘Caras’ Fazura?

Sejak semalam lagi kecoh betul dengan isu Neelofa memakai busana rekaan Innaired seperti yang diidamkan oleh Fazura ketika ia diperagakan di KLFW 2018 baru-baru ini.

Advertisement

Sebelum ini Fazura menerusi Insta Stories memberitahu betapa beliau mengagumi busana tersebut selain menyatakan hasrat untuk memilikinya. Tiba-tiba Neelofa turut memakai baju yang sama ketika mengacarakan rancangan MeleTOP semalam.

Perkara itu menjadi perbualan hangat di media sosial dan ramai  juga mengatakan ia bukanlah satu kebetulan tetapi Neelofa seakan sengaja pakai baju yang sama kerana ingin meraih perhatian dan ‘mencaras’ Fazura. Betul ke?


Walaubagaimanapun,  Fazura sebenarnya telah pun menggayakan busana itu terlebih dahulu. Siap ada yang memuji Fazura kelihatan lebih memukau daripada Neelofa.

Baju tersebut tidak pernah pun dinyatakan direka khas khusus untuk seorang selebriti sahaja dan mungkin benar ia sekadar kebetulan Fazura dan Neelofa tampil dengan gaya yang sama. Apa-apa pun, mereka berdua tetap nampak anggun dan cantik.

Sumber Berita : Megat Terawis & Instagram Nasru Hadi

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

170 Comments

  1. hishhh

    August 16, 2018 at 11:42 am

    pening kepala tgk kt Malaysia ni ada 2 fans je. fans lopa dgn fan fazura.

    tolonglah, fazura pun tak kisah lopa ke scha ke nak pakai baju sama dgn dia.

    kain kapan nnti pun sama.

    Jangan laki sama sudah.

    • Anonymous

      August 18, 2018 at 11:46 pm

      fazura mesti redha klau terpaksa bermadu ngan lofa

    • Anonymous

      August 18, 2018 at 11:47 pm

      fazura mesti redha klau terpaksa bermadu ngan lofa

  2. Anonymous

    August 16, 2018 at 10:15 am

    Aku bukan fans lofa tau tapi ada satu hari tu aku makan dekat TTDI, masa tu tersempak dengan lofa & tiga orang lagi kawan dia masa tu. Serious lofa tengah sibuk ambil ootd, dan aku pun kacau sebab excited nampak lofa kan. Bila excited, nak juga la ambil gambar dengan lofa. Dan dia dengan sopannya bagi hand gesture macam ‘kejap ehhhh’ macam tu. lepas dia ootd tu terus ajak bergambar. Dia tak sesombong korang sangka weh. serious dia layankan je aku nak ambil gambar dengan dia masa tu.

    • Anonymous

      August 16, 2018 at 10:50 am

      BAEK!

  3. kak melah

    August 16, 2018 at 10:13 am

    aku doakan lofa dapat suami lagi hensom, lagi kaya dan lagi baik dari patah seribu kasi tunjuk sikit kt fakejura and fans2 fakebabom die tuh..podah setakat patah yg inject putih dgn inject ubat kasi sado tu yg dibangakan sgt…tgk lh muke die mula2 berlakon dlm drama suamiku playboy tu hauk sgttt.

    • Anonymous

      August 16, 2018 at 10:53 am

      kami pon doakan yg sama. malah lebih lagi. moga cepat2 la lofa kawen. moga2 lofa bertemu jodoh dgn kerabat2 yg kaya raya/ org2 yang kaya raya yg punya segalanya lebih serba serbi dr FA, rupa mahupun harta. Moga lofa & bakal suaminya berbahagia bulan bintang & tak perlu lg sakit hati melihat kebahagiaan org lain. amiin.

    • Anonymous

      August 16, 2018 at 2:07 pm

      yg penting tak perlu fans batak lopak tu meroyan lagi bila nmpk fazura… nk follow g klcc smpi 10mlm.. ape ke jadah !!!

  4. Anonymous

    August 16, 2018 at 10:00 am

    Lol.. Pasal bj pn nk bertekak. Ig story faz tu pn nmpak lopa pun ushar bj yg model tu pkai. Lopa ugut inaired ke smpai dia yg dpt bju tu. Kelakar gila tahap fans depa ni nk gaduh.

  5. Anonymous

    August 16, 2018 at 9:27 am

    in positive way..baju innaired ni boleh dipakai oleh freehair and yang berhijab..tu je

Loading...