Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Pakai Apa Pun Cantik, Izara Aishah Minta Tudung Labuh Untuk Sesi Penggambaran

Izara Aishah

Usahawan kosmetik, Ashh & Annas ada berkongsikan gelagat pelakon jelita Izara Aishah ketika sesi penggambaran koleksi tudung terbaru di bawah jenama mereka.

Advertisement

Dalam hantaran video pendek tersebut, Izara kelihatan tertawa sebaik sahaja sebuah lagu dimainkan di latar belakang.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ASHH&ANNAS® (HQ) (@ashhannas)

Ya Allah dia suka lagu Hindustan sekali shoot abang kawasan buka lagu jiwang karat. Terus dia tergelak besar sampai merah muka.

Dalam pada itu, Ashh & Annas turut mendedahkan bahawa Izara ada membuat permintaan khas iaitu mahu tudung dilabuhkan.

Macam patung Izara Aishah ni. Dia memang pesan awal-awal ‘abang Anas, zara nak pakai labuh tau tak nak singkat,’.

Meninjau ruangan komen hantaran tersebut, ramai peminat memuji kecantikan semula jadi ibu anak satu ini dan koleksi tudung berkenaan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ASHH&ANNAS® (HQ) (@ashhannas)

Advertisement

Sekadar info, Izara telah tampil bertudung litup sepenuhnya sekitar pertengahan bulan lalu.

Perubahan itu ternyata mengundang komen positif daripada netizen, malah Izara turut memadam foto lamanya yang tidak menutup aurat.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

13 Comments

  1. tecit

    October 5, 2021 at 10:57 am

    biaq p lah depa ni izara. only u n god knows your true intention. kite xkan pernah dpt puas kan hati semua org kan..

  2. Hahahahahhaha

    October 4, 2021 at 12:27 pm

    Hahah betul tue anonymous sembang perfect ni biasanya termakan kata sendiri sikit Hari terbanglah hijab banyak dahhh wa witness based on experience kalau berhijab diam diam jer Tak perlu nak sensasi kan dahlah Hina yang tudung singkat yang freehair we will see how mother fucxxx she can go hahahha bimbos alert tunjuk perfection eeewwww yuck mamak ni mmg cam ni Kaya sikit tunjuk senang sikit berlagak pakai hijab pun Sakai hahahahahahahaha kesian jual carpet lah

  3. anonymous

    October 4, 2021 at 10:56 am

    jgn overdose babe kau masih muda byk godaan kiri kanan depan belakang atas bawah semua ! takut nanti tak tertahan godaan duniawi ni kau ‘telanjang’ balik nanti haaaa sapa nak jawabbb

  4. ?

    October 4, 2021 at 8:49 am

    permintaan dia x keterlaluan.. ok je..knp korang nak kecam?

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top