Written by Bella | November 15th, 2019

Satu demi satu kontroversi menghimpit diri penyanyi dan pelakon Aliff Aziz, daripada isu curang sehinggalah yang terbaru dimana dia ditangkap polis Singapura kerana bergaduh serta mengganggu ketenteraman di tempat awam ketika dalam keadaan mabuk.

aliff aziz

Tidak dinafikan apa yang berlaku membuatkan Aliff dikecam teruk netizen dan ada yang berkata sikapnya itu tidak pernah akan berubah.

Sering dilemparkan dengan kata-kata negatif, Aliff menerusi Insta Story di  akaun Instagramnya berkongsi kata-kata mengenai sikap orang yang suka mengumpat dan mengata. Muat naik itu berkait rapat dengan isu yang sedang berlegar dalam kehidupannya kini.

aliff azizTerdahulu, tersebar rakaman video menunjukkan Aliff bergelut dengan pegawai polis ketika ditangkap. Menerusi laporan portal Berita Mediacorp, Pasukan Polis Singapura (SPF) mengesahkan penangkapan terbabit selepas Aliff didapati bergaduh dengan seorang lelaki kira-kira jam 6.40 pagi di kawasan Orchard Road pada Ahad lalu. Ketika diarahkan untuk bertenang, dia enggan memberikan kerjasama dan terus mencetuskan kekecohan dalam keadaan mabuk.

35 responses to Pahala Dari Orang Yang Mengumpat – Dikecam Teruk, Aliff Aziz Muat Naik Kata-Kata ‘Deep’

  1. Fat Zak says:

    bercerita tentang syurga neraka. puiiii

  2. Ichiboom says:

    Ada sapa² bleh bagi cermin tak kt mamat ni?

  3. Abyss says:

    Ko bunuh dirila lip..ko akn msuk syurga percayalah…

  4. berbisa says:

    halluww, ko dapat pahala tu bila org becakap tapi tak betul.,.
    ini sah2 ko buat benda haram, org mengata ko claim ko dapat pahala.. wakk luu bro.. baik ko berenti jadi artis je la,, bukannya ada faedah pun, cerita ko mabuk dan berpoya poya je sepanjang zaman. tak elok utk masyarakat ko ni.

  5. Ada2Saja says:

    Sudah di timpa bala baru nak ingat Allah. Tak payah sok suci bro…

Tinggalkan Komen Anda Di Sini