Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Pahala Dari Orang Yang Mengumpat – Dikecam Teruk, Aliff Aziz Muat Naik Kata-Kata ‘Deep’

aliff aziz bella astillah

Satu demi satu kontroversi menghimpit diri penyanyi dan pelakon Aliff Aziz, daripada isu curang sehinggalah yang terbaru dimana dia ditangkap polis Singapura kerana bergaduh serta mengganggu ketenteraman di tempat awam ketika dalam keadaan mabuk.

aliff aziz

Advertisement

Tidak dinafikan apa yang berlaku membuatkan Aliff dikecam teruk netizen dan ada yang berkata sikapnya itu tidak pernah akan berubah.

Sering dilemparkan dengan kata-kata negatif, Aliff menerusi Insta Story di  akaun Instagramnya berkongsi kata-kata mengenai sikap orang yang suka mengumpat dan mengata. Muat naik itu berkait rapat dengan isu yang sedang berlegar dalam kehidupannya kini.

aliff azizTerdahulu, tersebar rakaman video menunjukkan Aliff bergelut dengan pegawai polis ketika ditangkap. Menerusi laporan portal Berita Mediacorp, Pasukan Polis Singapura (SPF) mengesahkan penangkapan terbabit selepas Aliff didapati bergaduh dengan seorang lelaki kira-kira jam 6.40 pagi di kawasan Orchard Road pada Ahad lalu. Ketika diarahkan untuk bertenang, dia enggan memberikan kerjasama dan terus mencetuskan kekecohan dalam keadaan mabuk.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

35 Comments

  1. Fat Zak

    December 9, 2019 at 6:42 pm

    bercerita tentang syurga neraka. puiiii

  2. Ichiboom

    November 19, 2019 at 5:52 pm

    Ada sapa² bleh bagi cermin tak kt mamat ni?

  3. Abyss

    November 19, 2019 at 2:02 am

    Ko bunuh dirila lip..ko akn msuk syurga percayalah…

  4. berbisa

    November 18, 2019 at 9:13 am

    halluww, ko dapat pahala tu bila org becakap tapi tak betul.,.
    ini sah2 ko buat benda haram, org mengata ko claim ko dapat pahala.. wakk luu bro.. baik ko berenti jadi artis je la,, bukannya ada faedah pun, cerita ko mabuk dan berpoya poya je sepanjang zaman. tak elok utk masyarakat ko ni.

  5. Ada2Saja

    November 18, 2019 at 8:59 am

    Sudah di timpa bala baru nak ingat Allah. Tak payah sok suci bro…

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top