Written by AbangNara | May 7th, 2009

gambar kawin adik wardina

Kepada lelaki-lelaki di luar sana yang telah kecewa apabila Wardina berkahwin dulu, sila kecewakan diri anda lagi kerana kini adik Wardina, Sumayyah pulak telah berkahwin.

Seperti kakaknya, Sumayyah memang cun, ayu dan memakai tudung. Macam wanita Melayu terakhir gitu. Memang kalau bawak balik rumah, mak anda pasti akan masuk meminang keesokkan harinya.

Tahniah buat Sumayyah dan suaminya. Lagi gambar majlis perkahwinan adik Wardina, Sumayyah dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
 
Written by AbangNara | May 6th, 2009

gambar seksi dynaz

Nasib baik Dynaz tak lupa nak cukur bulu ketiak. Hehe.

Written by AbangNara | May 6th, 2009

siti nurhaliza siti saida

Terkejut beruk kakak Siti Nurhaliza iaitu Saida apabila Dato’ Siti buat suprise birthday party. Siap ada kek lagi tue. Mesti terharu mendapat seorang adik yang sentiasa ingat kepada kakaknya walaupun sentiasa sibuk.

Lagi gambar Siti Nurhaliza di hari jadi Saida dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | May 6th, 2009

mawi merudum

Kata orang tua-tua, kalau dah berkahwin rezeki lebih banyak masuk mencurah-mencurah. Tapi lain pulak ceritanya dengan Mawi. Kebelakangan ini nampak popularitinya semakin merudum. Jatuh mencanak-canak sejak berkahwin.

Pertamanya dah tak menang Anugerah Bintang Paling Popular Berita Harian. Lepas tue hari ini dalam BiBop Mawi kata jualan albumnya dah tak laku seperti dulu. Show pun dah tak dapat 2 3 show sehari.

Mungkinkah aura Mawi dah makin kurang sekarang? Mungkin jugak ramai yang bengang sebab dia kawin dengan Ekin. Almaklumlah, dari khabar-khabar anginnya si Ekin ini banyak kisah silamnya.

Tapi yang penting, Mawi dah pun mengaut berjuta-juta ringgit masa tengah femes dulu. At least dia dah ada simpanan untuk masa tua dia nanti.

Apa pendapat anda tentang populariti Mawi? Kalau ada teori menarik, bolehlah share dengan kami. Mana tau idea anda boleh diterima pakai oleh pembaca-baca blog ini.