December 31st, 2011

Abang Nara benar-benar tak tahu yang Os selama ini bekerja sebagai pemandu teksi. Dan apabila ditanya apakah yang akan dilakukan selepas bergelar juara Maharaja Lawak Mega, Os menjawap:-

osbon

Macam biasa saya akan terus membawa teksi saya. Cuma dengan duit kemenangan itu, saya bercadang mahu menambahbaik teksi saya itu supaya ia lebih solid demi memberi keselesaan kepada para penumpang saya kelak. Pemandu teksi adalah kerjaya saya sekarang ini. Malah, saya akan terus menggunakan teksi saya itu kerana keadaannya masih elok. Apatah lagi, permit teksi saya itu pula hanya akan mati pada tahun 2015. Selain itu, saya akan menggunakan duit kemenangan ini bagi menyara anak-anak saya yang ramai dan masih kecil.

Abang Nara suka benar dengan kata-kata daripada Os. Nampak rendah diri dan tak berlagak. Semoga selepas ini makin ramai yang akan naik teksi Os. Dan Abang Nara pun berharap agar otai-otai seperti Os dan Abon ini diberi lebih banyak peluang untuk muncul di kaca TV kerana lawak mereka masih padu.


19 responses to “Os Akan Terus Bawa Teksi Selepas Bergelar Juara Maharaja Lawak Mega”

 1. Sarim says:

  Jumpalah Perunding Kewangan mcm melaburkan duit 175k utk Meningkatkan Taraf hidup.

 2. Penghuni Malam says:

  aku tau lama da Os keja bwak teksi
  ada dalam melodi ka apa tau..tapi lama da la
  tpi dia stay dengan membawa teksi
  abang Os, we salute you

Loading...