Written by AbangNara | December 31st, 2011

Abang Nara benar-benar tak tahu yang Os selama ini bekerja sebagai pemandu teksi. Dan apabila ditanya apakah yang akan dilakukan selepas bergelar juara Maharaja Lawak Mega, Os menjawap:-

osbon

Macam biasa saya akan terus membawa teksi saya. Cuma dengan duit kemenangan itu, saya bercadang mahu menambahbaik teksi saya itu supaya ia lebih solid demi memberi keselesaan kepada para penumpang saya kelak. Pemandu teksi adalah kerjaya saya sekarang ini. Malah, saya akan terus menggunakan teksi saya itu kerana keadaannya masih elok. Apatah lagi, permit teksi saya itu pula hanya akan mati pada tahun 2015. Selain itu, saya akan menggunakan duit kemenangan ini bagi menyara anak-anak saya yang ramai dan masih kecil.

Abang Nara suka benar dengan kata-kata daripada Os. Nampak rendah diri dan tak berlagak. Semoga selepas ini makin ramai yang akan naik teksi Os. Dan Abang Nara pun berharap agar otai-otai seperti Os dan Abon ini diberi lebih banyak peluang untuk muncul di kaca TV kerana lawak mereka masih padu.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

89 responses to Os Akan Terus Bawa Teksi Selepas Bergelar Juara Maharaja Lawak Mega

  1. akuhero says:

    tahniah..mereka mmg lawak even point utama hanya Abon yg akan kutuk Mr Os ‘kaw2’..x gentle la bro…

  2. latiff-manjung says:

    kalau nak dengor OS jd DJ radio kome dengor le perak FM tiap2 hari Isnin 3-5 petang…online pun bole…

  3. mysara says:

    Salute Mr.Os! Duit kemenangan bukan untuk berjoli tapi untuk sara hidup demi kepentingan keluarga..Moga semakin murah rezekinya..

  4. Gazebo says:

    Betul tuuuuu
    Mr. Os nih x nampak pun
    Mana2 drama
    Kenapa x bagi dia

  5. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    tahniah osbon n mr os tapi kalau bawak teksi tu hati2 ye pasal mr os ni kn dh jadi jutawan segera jadi nk kena hati2 ambek orang naik teksi mr os ok…keselamatan mesti mahu jaga …kalau nampak muka orang macm muanas samdol jangan angkat ok……hati2 ngan perompak pencuri penyamun tarbus ok………happy new year osbon n mr ossssssssssss !!! p\s jangan percaya pada kawannnnnnn walau pn kawan baik thank uuuuuuuuuuuuuuuuu !!

    • Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

      semoga allah beri perlindongan pada mr os dn memberikan kesehatan yg baik untok mr os dn di murahkn rezeki amin….

  6. hamba ALLAH says:

    mmg masa kemanangan osbon tempoh hari,aku tgk os mmg seorang yang bersyukur coz masa tu kamera beberapa kali fokus ke muka dia,,,tgk mukanya macam xpercaya dgn kemenangan ni,,,dan bole nampak muka dia seolah2 bersyukur sgt2 dgn kemenangan osbon..tahniah dan teruskan usaha anda berdua…

    • ELAjb says:

      betol..ayah aku pun bagi tahu mcm 2 mase kamera fokus kat muke Ms. os, mmg bgus dia menang..dia nk bwk teksi lagi coz dia tahu dunia artis nie memilih..org mcm dia tak ramai y nak ambik belakon.. dorg nk y seksi,bnyk kontrovesi,kacak baru lah laku(kononnye).. tak per la janji Ms.Os happy gn keluarge..Ms.os ati2 gan artis y mcm pasha sendok takut kene gode plak.

  7. Rodie says:

    Memang abg Os suka merendahkan diri… contoh kepada smua rakan artis yg lain… masa d Sarawak dulu pun cam tu.. tidak kedekut dgn budi bicara.. suka berbual dgn peminat die… TAHNIAH OSBON…!!!

  8. PeminatOsbon says:

    Saya baru pegi Chalet d’Kampung Os minggu lepas. Memang best dan sesuai untuk sape2 yang nak merasa tinggal di area kampung.

  9. dina says:

    sy mmg suka tgk OS belakun dari sy kecil lagi.. memang bst.. cerita macam awang spanar, orang kampung otak kimia.. pastu sy pelik juga mana hilangnyer OS? dapat tau dia bawa teksi. tapi bla tengok ML mega muncul lak OS..wah, teringat masa kecik2 dlu..ternyata OSBON mmg terbaik~ p/s: sy suke gak ngn kump boboi..hu3.

  10. Chicuka says:

    Terharu.. semoga murah rezeki Mr Os

  11. Penghuni Malam says:

    aku tau lama da Os keja bwak teksi
    ada dalam melodi ka apa tau..tapi lama da la
    tpi dia stay dengan membawa teksi
    abang Os, we salute you

  12. Sarim says:

    Jumpalah Perunding Kewangan mcm melaburkan duit 175k utk Meningkatkan Taraf hidup.