Orang Yang Tiada Di Sana Yang Melebih-lebih – Neelofa

Orang Yang Tiada Di Sana Yang Melebih-lebih – Neelofa

Neelofa memberitahu, kontroversi mengenai pelancaran koleksi #beLofa di Zouk diperbesarkan oleh mereka yang tiada di tempat berkenaan.

Berita Harian Online melaporkan bahawa Neelofa memberitahu rakan pengacaranya dalam program Meletop bahawa premis berkenaan telah diubah dari sebuah kelab kepada ruang untuk program pelancaran produk.

Advertisement

Saya tak apa-apa pun (dengan tohmahan) kerana tahu apa yang saya lakukan. Tempat itu sendiri sudah ditukar dari pusat hiburan ke lokasi acara.

Malah, tiada alkohol pun dihidangkan. Sesiapa yang ada di situ tahu kisah sebenar. Orang yang tiada di sana pula melebih-lebih.

Neelofa berkata sedemikian secara langsung dan diperdengarkan kepada penonton program itu. Dia tidak mengacarakan program itu semalam kerana perlu menghadiri satu latihan. Tempatnya digantikan oleh Sherry Alhadad.

Koleksi turban #BeLofa telah habis dijual semalam, manakala koleksi shawl masih belum dijual di laman web Naelofar. – beautifulnara.com 

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

58 Comments

  1. Hana

    February 28, 2018 at 12:17 pm

    Sebab tu la Fatah kahwin dengan Fazura sebab dia dah nampak rupa sebenar Hajah nih huhuhuhu

  2. amboii

    February 28, 2018 at 11:58 am

    muka cantik tapi sombong? amboiii
    kaya harta tapi hati miskin? amboiii
    amboi amboi amboiii…

    lofa say “bukan nak sekolahkan korang tapi aku bahasakan aku”
    betullah tu memang cara, cakap kau dah melambangkan diri kau.

    bertambah kebencian aku bukan pada lofa tapi pada perangai lofa.

  3. satriaputih

    February 28, 2018 at 11:40 am

    Shame on u nilopak mksud i.

  4. wak lus

    February 28, 2018 at 11:34 am

    rasanya kita tak perlu dah beri komen apa2 pada kes lopaks ni
    jadi biar lah dia senyappp macam tu
    macam tak wujud .
    sebab selagi kita komen
    nama dia hots
    itu yang dia hadap
    harap folowers ig dia turun lah dengan mendadak !

  5. Anonymous

    February 28, 2018 at 11:14 am

    Inilah dia ikon TN50 kerajaan. Inilah contoh yg dia nak bawa kepada generasi muda agaknye. Good luck malaysians. Maybe gov kena pertimbangkan utk pilih ikon yg lain. Lofa clearly is not ready to carry the responsibilies as icon TN50. Dah kena tegur tapi still sombong and bagi statement dgn cara tak mature lgsg. Really dont deserve to be a country icon. Boleh tak sesape tlg raise this to jibby to consider?

Loading...