Orang Yang Saya Kagum Rupa-Rupanya Berhati Syaitan – Pendedahan Berani Fazley Yaakob

Hiburan

Orang Yang Saya Kagum Rupa-Rupanya Berhati Syaitan – Pendedahan Berani Fazley Yaakob

Chef Selebriti terkenal, Datuk Fazley Yaakob mengejutkan seluruh rakyat Malaysia apabila membuat satu pendedahan yang mengejutkan dan cukup berani berkenaan dengan “si polan” yang juga ibu kepada isterinya Datin Azrene Ahmad. ( Kami rasa tentu anda tahu siapakah yang dimaksudkan oleh Fazley bukan).

Advertisement

Fazley menerusi akaun Instagramnya menyifatkan “si polan” seorang yang berhati syaitan dan mementingkan nafsu semata-mata serta kuasa.

Selepas sah berkahwin dengan Azrene, Fazley akui beliau dan keluarga menerima pelbagai dugaan serta ancaman daripada pihak “si polan” semata-mata untuk  menutup periuk nasi dan merosakkan nama baik keluarga mereka.

Rata-rata netizen sangat terkejut dengan luahan Fazley yang sudah lama terbuku dalam hatinya. Sudah bertahun lamanya memendam rasa dan akhirnya segalanya meledak kini. Apa-apa pun, kami mendoakan agar keluarga Fazley mendapat lindungan daripada Allah SWT dan semoga mereka dapat hidup dengan tenang.

Sumber Berita : Instagram Fazley Yaakob

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

110 Comments

  1. lizmo

    May 13, 2018 at 4:27 pm

    Saya kesal, kenapa bila umno/bn dah tumbang skrg baru
    keluar cite2 mcm ni?… kalau betul ada mana2 pihak yg betul2 ada bukti cukup
    utk kaitkan najib/rosmah dgn 1mdb/altantunya/kevin morais case, knp tak ikut
    cara undang2 sewajarnya utk tegakkan kebenaran?…. takkannla RM tu terlalu kebal sampai mengatasi undang2…kalau susah sangat kan boleh terus jumpa agong/raja2 melayu..biar tuanku beri nasihat yg bersesuaian cthny nasihatkan najib letak jawatan ke lepas tu arahkan parlimen buat special task force utk siasat balik 1mdb betul2 before election hari tu, baru betul .Kenapa drag issue 1mdb bertahun2 jadikan modal politik utk election. kalau ph/tun m jujur nak selamatkan Negara dr bencana 1mdb, patutnye tak perlu tunggu after election/bile dah menang
    baru nak bukak balik kes. Saya lebih sanggup tengok DSN ‘ditumbangkan’ ketika masih dlm penggalnya berbanding lepas election.

  2. Pelamin Tunang Nikah

    May 13, 2018 at 4:02 pm

    Semoga rosmah kembali ke pangkal jalan huhuhu

  3. Anonymous

    May 13, 2018 at 2:52 pm

    Kita tak kena macam yang family dr fazley n wife kena dgn RM. Bertahun memendam sebab keselamatan, sampai masa diorang luah semua bukan untuk memburukkan. Kalau nak memburukkan baik Datin Azreene tak mengaku je tu mak dia. Bukak mulut lebih2 kang tak kene sailang or mati awal dek RM…

  4. anon

    May 13, 2018 at 12:07 pm

    Sedih jugak BN kalah. Org2 yg undi BN tu sb sayangkan parti wlpn mereka semua tak suka najib. Najib pulak dah tau org tak suka dia dgn bini dia, sepatutnya step down lah utk menyelamatkan parti. Ni tak, kerana dia parti merudum jatuh.
    Bagi rosmah yg kuat berbomoh, sape yg lbh berkuasa, bomoh ke tuhan?? Kalau bomoh2 tu tere sngt mesti BN dah menang kan.
    Hrp2 dia bertaubatlah.

  5. Anonymous

    May 13, 2018 at 12:15 am

    Wuu buka aib mertua sendiri amal syirik bersahabat dengan jin dan wife buat money laundering for mertua ke?

    Menepuk air di dulang, terpercik muka sendiri.

    Tak cerita pun rakyat semua tahu la fazley. Bila u nak clarify you ada tak PhD? Ini pun netizen tahu tau.

    Sebab benda2 aib ni jangan share berjuta lemon. Tabaik.

Loading...