Orang Macam Ini Pun Ada Ke? Apa Nak Jadi Dengan Kita Nie?

Trending

Orang Macam Ini Pun Ada Ke? Apa Nak Jadi Dengan Kita Nie?

belasah budak

Tak sangka ada orang yang happy sebab dapat belasah orang lain. Apa nak jadi dengan rakyat negara kita nie. Orang kat Palestin sibuk berperang ngan Yahudi. Kita gembira sebab dapat belasah sedara seagama. Hmmm…

Advertisement

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

235 Comments

  1. Anonymous

    February 20, 2014 at 3:37 pm

    pada aku org2 yg gaduh pasal bola sampai mati ni bodoh yang amat. pasukan menang ke kalah ke bukan kau dapat apa2 melainkan kalau kau masuk judi bola la. bodo punya penyokong fanatik.

  2. new balance

    June 6, 2013 at 3:00 pm

    C ewan yg beciter kat ats ni mungkin die petame kali begado ngan pukol orng…tu yg beciter kemaen besemangat lg er…berase bangga mmbuat 1 pkare yg x rasional dan bodoh mnunjukkn die seorang yg bemasalah..dan mngutok2 polis…,die x pnah mease ag kne balun ngn abg2 polis kat dlm tu…klau da merase nnti bwu d’tawunye langit tu tinggi ke rendah…hrp pihak polis mngambil tindakn kat dak ni mmndangkn die sndiri da cite mngaku ngn bangge pukol orng…bwk die masok ‘melawat ke dalam’ dan didik die siket ….

Loading...