Orang Kaya

Trending

Orang Kaya

Lagi besar mulut, lagi hebat orang tu!

Advertisement

 

Nak tunjuk hebat punya pasal, kan dah berlubang bibir tu..

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

15 Comments

  1. kaki ayam

    April 14, 2011 at 9:51 am

    kalo kat budaya kita mmg la tak sesuai bila dah gini rupa nyer…tapi culture dia org kalo buat cam tu mmg individu yg di sanjungi…so jangan la kutuk dier org…

  2. silentgirl

    April 13, 2011 at 7:25 pm

    yekkkk!! yg number 2 n 3 cm leh ltak cawan je..da rupe bntuk piring je..hahaha

  3. OMG,OMG,OMG!!!!

    April 13, 2011 at 6:11 pm

    ouh soooo silly!!! nk muntah rase!

  4. Orang Akaun

    April 13, 2011 at 2:10 pm

    geli geleman aku tgk..hishh

  5. Yayah mat amin

    April 13, 2011 at 8:24 am

    ape yang beautynye????