“Orang Cakap Aku Gini-Gini” – Azwan Ali Sebak Sebab Selalu Kena Hina

Hiburan

“Orang Cakap Aku Gini-Gini” – Azwan Ali Sebak Sebab Selalu Kena Hina

Siapa yang tidak kenal dengan pengacara kontroversi, Azwan Ali yang sering kali melontarkan kata-kata kesat kepada sesiapa yang dikehendakinya.

Baru-baru ini, mempunyai perselisihan faham dengan penyanyi, Azza Elite kerana tempahan sejadahnya tidak sampai pada waktu yang ditetapkan, rancangan Melodi menemukan kedua-dua selebriti berikut bagi menyelesaikan permasalahan yang berlaku.

Advertisement

Dalam temu bual tersebut, Azwan menunjukkan rasa sedih dan kesal dengan sikap sesetengah pihak yang menghina dirinya dan menjadi batu api antara dia dan Azza.

Orang cakap aku gini-gini… I really angry sebenarnya diorang akan diseret jugak, I don’t care! We are sharing the truth. Bila ada yang hina tu you put yourself in my shoes sebab I tahu I tak ada masalah dengan Azza.”

Ketika ditemu bual, Azwan juga dapat dilihat mengalirkan air mata bukan kerana berasa murung tetapi seakan-akan lega kerana isu berikut dapat diselesaikan.

Sumber : Melodi  

Cara kita membuatkan orang fikir buruk-buruk. This air mata bukan air mata down tapi air mata blessed yang Melodi nampak. May God bless each and everyone of you, agreed our point whether you side Azza or side me.”

Sehubungan itu, kedua-dua selebriti telah pun meminta maaf antara satu sama lain dan berdamai.

Selain itu kami kongsikan artikel berkaitan pada pautan di bawah:

4 bulan lalu

"Bangkai Punya Manusia" - Roslan Shah 'Koyak' Dituduh Jadi 'Batu Api' Azwan Ali Dan Azza Elite

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Melodi

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

4 Comments

  1. Mak Wan

    August 17, 2022 at 5:19 pm

    ..kalau pegi haji dengan niat yang suci, balik, menjadi orang yg lebih beriman. Azwan ni pegi haji sebab saja nak riak kot..tu sebab jadi macam orang tak beriman !

  2. Anonymous

    August 17, 2022 at 5:00 pm

    pabila buka mulut saja, mencarut & maki hamun orang, tak ada perkataan2 yg membina, siapa nak respek kamu ?

  3. Anonymous

    August 17, 2022 at 3:43 pm

    Mind your words and manners too. Respect is earned, it’s not free.

  4. Anonymous

    August 17, 2022 at 1:58 pm

    marah bila orang cakap bukan2, habis tu mulut awak tu Diva AA janganla cam longkang maki orang sana sini..hadoii..

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...