December 15th, 2011

Fuh ~~ Siapa sangka filem adaptasi daripada novel Ombak Rindu kini berpeluang untuk memegang takhta kutipan filem tertinggi Malaysia. Kini telah pun mengutip RM10 juta, pihak pawagam seluruh Malaysia telah pun memanjangkan waktu tayangan filem Ombak Rindu untuk seminggu lagi kerana sambutan yang sangat hangat.

kutipan filem ombak rindu

Untuk makluman, filem KL Gangster telah pun mengutip sebanyak RM11.74 juta sepanjang tempoh tayangannya. Abang Nara yakin dan pasti, filem Ombak Rindu mampu mencecah kutipan RM12 juta. Confirm hujung minggu ini ramai manusia yang akan menerjah pawagam untuk memastikan mereka tidak terlepas filem hebat ini.

filem ombak rindu

Walaupun dikritik hebat di suratkhabar dengan gelaran tragedi murahan baru-baru ini di sebuah suratkhabar, filem Ombak Rindu ternyata menunjukkan yang rakyat Malaysia masih dahagakan filem romantik yang bermutu tinggi. Adakah selepas ini akan lebih ramai produser yang akan kembali menerbitkan filem cinta? Atau adakah sebenarnya filem Ombak Rindu ini meletup kerana kepopularitian Aaron Aziz? Bagi Abang Nara, keletupan filem Ombak Rindu ini kerana wujudnya fan base (pembaca novel) yang besar. Apa pula pendapat anda?


179 responses to “Ombak Rindu Kutip RM10 Juta, Ada Seminggu Untuk Jatuhkan KL Gangster Daripada Takhta”

  1. GEORGE says:

    The whole look of your web site is fantastic, let well as the content material! Obrigado

Loading...