Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Oktovia Manrose Kesal Dituduh Mabuk, Nafi Ada Hubungan Dengan Aliff Aziz

Perosak rumah tangga orang lain dan pelbagai lagi kecaman dilemparkan netizen kepada pelakon baru, Oktovia Manrose selepas dikaitkan dengan kontroversi Aliff Aziz curang buat kali kedua.

Advertisement

Bagaimanapun, Oktovia tampil mempertahankan dirinya dan menyangkal dakwaan beliau ada hubungan dengan Aliff. Mereka tidak berdua-duaan di kelab malam dan pada masa yang sama, Oktovia juga menegaskan beliau tidak mabuk.

Kami bukan hanya berdua, ada yang teman untuk mengelakkkan difitnah. Saya tak suka orang buat tambah-tambah cerita macam ini. Jaga sikit muka. Alif dengan saya keluar sebagai kawan dan tiada apa yang serius di antara kami.

Apa bukti yang mengatakan saya mabuk? Mulut manusia memang busuk tak pernah nak kalah,satu cawan air langsung tak pegang.

Satu demi satu kenyataan yang keluar daripada pihak Oktovia dan juga Bella Astillah, namun Aliff sehingga kini masih berdiam diri mengenai kontroversi hangat ini. Kita tunggu pula versi cerita dan penjelasan daripada Aliff pula nanti.

Sumber Berita : mStar Online

Kredit Foto : Mak Cik Puaka

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

51 Comments

  1. Anonymous

    February 27, 2019 at 10:28 pm

    Cerita lama lubang dubur dikorek peminat pun cium bau naik bengong dan retis pun 2×5 sama saja nk sokongan. Yg dah kawin laki org buat cara laki org la syaiton dan ko yg single ni pun terhegeh-hegeh masok kelab dgn laki org dulu dh knp ko?!!!

  2. abcd1233

    February 27, 2019 at 10:26 pm

    X habis2 aliff ni. Kes dulu pun kata kawan, urusan kerja kat kelab. Kalau kawan xdenya pegang tangan pompuan tu. Kalau dah kahwin xdenya nk pegang tangan pompuan tu. Kalau dah bapak org xdenya nak gi clubbing dah. Nak jadi bapak & contoh terbaik. Ni idak. Buatnya lagi pi clubbing. Status suami dan bapak org pulak tu. Kalau dilanda masalah sekalipun, jalan penyelesaian bukan kat kelab mlm. Teringin nak tau siapa mak bapak aliff ni. Family background dia mcm mana sebenarnya? Dulu kes dia mabok gi pukul org kat carpark. Sudahlah Bella. There’ll be no peace and no end to this. Kalau back together pun bukan senang nak build the trust back. Akan sentiasa curiga & paranoid bila dia xde @ berkelakuan aneh. Let him be. Thought he would grow up but didn’t. You go and find yourself a gentleman, Bella, someone who would care, love and appreciate you. Someone yg betul2 matang. You know you deserve that special someone.

  3. Anonymous

    February 27, 2019 at 9:15 pm

    Sng cite je ko g laa mahkamah konon2 nk mnta cerai bella…ajar skit si alip tu…tp lps tu ko jgn laa lembut hati sgt maafkan laki ko….sure lps ni dia buat hal lg…xyah tkut title janda,ank x dpt kasih syg bapak…abis klu bapak ade pn x kisah psl anak…seminggu x blek umah..bapak jns ape…lbh baik xpyh ade bapak terus camtu…aku plg pntg klu perempuan gne alasan ank sbb x nk cerai…sblm cerai pn laki ko x kisah psl anak…so buat pe nk sakitkan hati lg…blah..

  4. Boo

    February 27, 2019 at 8:00 pm

    Perempuan suka salahkan perempuan, suami sendiri tak nak pula diperbetulkan. Suami isteri yg tahu nak salahkan pihak ketiga. Mana lah suami nak ambil pengajaran benda lepas. Kepada Bella, sedar lah diri bahawa segala masalah berpunca daripada diri suami tu. Bukan salah perempuan lain. Salah Aliff Aziz.

    • Anonymous

      February 27, 2019 at 9:56 pm

      Jgn dekati suami org ni la padahnya!

    • mimi

      March 1, 2019 at 1:29 pm

      it goes to both side as well okay. Perempuan jangan dekati suami orang, patut bagi penekanan pada lelaki juga jangan nak menyundal bila dah jadi suami.

  5. Ali

    February 27, 2019 at 7:57 pm

    Macam biasa… Akhirnya, Aliff Aziz juga yg mulia, suami yg insaf, sayang anak bini, dimaafkan isteri, dipuji Netizen. Kah3. Senyap kes curang dahulu, berlakon lagi dgn pelakon lain, kemudian curang lagi. Siapa tak kenal Aliff Aziz, penyakit curang tiada ubat.

Loading...
To Top