Ok Mat Yo Ayoyo! Hutang Kita Settle – KAFA TROLL

Trending

Ok Mat Yo Ayoyo! Hutang Kita Settle – KAFA TROLL

FAM sudah putuskan yang Mat Yo hanya perlu membayar pampasan pembatalan kontrak, tak perlu bayar RM1juta seperti diminta oleh KAFA. Mat Yo hanya perlu membayar jumlah 13 bulan gaji dan Mat Yo dah bayar RM299k. Gaji Mat Yo di Kelantan RM23k sebulan. Gaji Ayoyo kini RM80k sebulan.

TMJ sedih kalah dengan pahang

Bola sepak di malaysia boleh dikatakan berada di tahap bawah lagi. FIFA tahu ni mau kena ban Liga malaysia. Di team kat dunia lain, kalau nak ambil player yang masih dalam kontrak, kena bayar yuran perpindahan seperti yang ditetapkan oleh kedua-dua pihak .kat malaysia, hanya kena bayar ikut gaji sebulan di kelab asal dengan baki gaji yang tinggal. FAM memang power!! ke ada couple di sebalik batu ni? Gua bukan percaya sangat dengan sistem bola sepak malaysia ni.

Advertisement

Sumber : Sukan Star

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

10 Comments

  1. Ottel

    January 10, 2013 at 2:58 pm

    opss!! gua ada mention ke DTFC kena baham dengan tok gajah??

    • syikin

      January 10, 2013 at 3:29 pm

      Sy refer pada org yg name ayoyo anei tu..kn ade sebut kalah tu. Nk kate baham x bape la..bkn klh teruk pn..mmg byk jdt nk kna improve..x mcm team2 lain yg mmg dh ade name..at least org johor smngt skit nk g stdium mcm pnyokong2 team lain..x kisah la kalah ke menang yg pnting smngt nk tgk bola tu dh ade blik..

    • Beruk

      January 11, 2013 at 5:08 pm

      si Ottel penulis yang bebal ni kan sentap Mat Yo tak main untuk negeri die. sebab tu tak habis-habis kutuk mat yo dgn JDT. kesian wei.. pi dating la wei.. duk bilik je buat ape.. kahkahkah

  2. syikin

    January 10, 2013 at 2:43 pm

    tak faham btol npe ramai yg dengki sgt dgn JDT..bukan kalah final pn..bru first game..dh rezeki pahang menang bagus la.team walau shebat mane pn bukannye 100% perfect..wlpn sy anak johor tp sy bangga setiap team yg lawan dgn jdt dh diibaratkan mcm lawan final n secara x langsung prestasi setiap team pn meningkat….kalah menang tu adat la..

  3. ayoyo

    January 10, 2013 at 2:14 pm

    ala milah…u org johor erk..patt la marah sangat….
    sakng ni dok sebok cerita JDT punya player la…yang g2g2 tu….mmg tak leh pakai nye..
    ngn bini mulut longkang……

  4. ayoyo anei

    January 10, 2013 at 2:11 pm

    ala johor yang dengki bodoh baru buat team baru la konon import player jersi dah lawa..tapi game main mcm haram KALAH…tu la budak johor mmg berlagak sikit habuk tarak! hhahaha

  5. milah

    January 10, 2013 at 2:05 pm

    eii penulis artikel, ko mmg dengki dgn Johor kan. suka2 hati je ko nak main2 nama org ayoyo la, apalah. perangai buruk la ko ni.

    • Selitone

      January 10, 2013 at 2:42 pm

      Menjadi penulis untuk meraih komentar pembaca, tidak perlu bersikap bias. Cukuplah sekadar dengan menyatakan pendapat dan bersikap neutral.

      Selamat menulis…

Loading...