Ok Mat Yo Ayoyo! Hutang Kita Settle – KAFA TROLL

Trending

Ok Mat Yo Ayoyo! Hutang Kita Settle – KAFA TROLL

FAM sudah putuskan yang Mat Yo hanya perlu membayar pampasan pembatalan kontrak, tak perlu bayar RM1juta seperti diminta oleh KAFA. Mat Yo hanya perlu membayar jumlah 13 bulan gaji dan Mat Yo dah bayar RM299k. Gaji Mat Yo di Kelantan RM23k sebulan. Gaji Ayoyo kini RM80k sebulan.

TMJ sedih kalah dengan pahang

Bola sepak di malaysia boleh dikatakan berada di tahap bawah lagi. FIFA tahu ni mau kena ban Liga malaysia. Di team kat dunia lain, kalau nak ambil player yang masih dalam kontrak, kena bayar yuran perpindahan seperti yang ditetapkan oleh kedua-dua pihak .kat malaysia, hanya kena bayar ikut gaji sebulan di kelab asal dengan baki gaji yang tinggal. FAM memang power!! ke ada couple di sebalik batu ni? Gua bukan percaya sangat dengan sistem bola sepak malaysia ni.

Advertisement

Sumber : Sukan Star

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

10 Comments

  1. she

    January 10, 2013 at 9:30 pm

    rasa nye mat yo tebus contract… makna nya antara mat yo dgn kelantan je.. tak de kaitan dgn johor.. so sebab tu la tak ada yuran perpindahan.. so johor ambik mat yo lepas mat yo bebas dgn kelantan..lain la kalau PBSNJ beli mat yo dari kelantan.. br la kelantan layak dapat yuran perpindahan.. pendapat aku la..

  2. sukatoro

    January 10, 2013 at 3:11 pm

    bestnyer gaji 80k, main macam taik pun takpe paling kuat kena maki jer la..kalau teruk sangat kena maki pun tak kesah sebab bini yang bermulut bak j***r ayam tu akan sentiasa membalas segala makian yang dilemparkan. orang johor gerek seh, tapi emo terlebih….

Loading...