(OFFICIAL VIDEO)Majlis Perkahwinan Ally Iskandar Dan Farah Lee

Hiburan

(OFFICIAL VIDEO)Majlis Perkahwinan Ally Iskandar Dan Farah Lee

Walaupun agak lambat, juruvideo rasmi majlis perkahwinan Ally Iskandar dan Farah Lee iaitu DopeFilm telah pun sudi berkongsi video pengantin baru ini. Video durasi 10 minit ini memang tersangatlah sweet. Sesuai sangat dengan kecomelan kedua-dua pasangan mempelai ini.

Advertisement

Sweet kan? Kredit video kepada Hilman Fikry daripada DopeFilm.

P.S: Bila kanak-kanak disolek untuk pertandingan ratu cantik.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

18 Comments

  1. dia

    February 13, 2012 at 2:32 pm

    macam hanis zalikha bile pakai tudung

  2. zbm

    February 13, 2012 at 11:14 am

    wajah farah hampir seiras dgn wife faizal hot fm/fbi (nad/lina) masa zaman belum kawen dlu.

  3. Anonymous

    February 13, 2012 at 10:07 am

    Sejuknye hati tgok mereke berdua nie.. :))))

  4. ada2

    February 13, 2012 at 4:23 am

    Slow poke sangat… kembab Nara ni… org lain dah siar lama dah…
    sian laman ni…!

  5. akucomel.com

    February 13, 2012 at 1:11 am

    sweet sgt kedua2 mempelai.farah mmg nmpak sopan terserlah keayuan wajah pengantin.hope bahagia hingga ke alam syurga

Loading...