Written by AbangNara | April 13th, 2010

Sungguh diva sekali abang Azwan Ali kita dalam trailer untuk Projek Alpha 2 nie. Memang kalah kedivaan Abang Nara masa Projek Alpha yang pertama dulu. Habis kena marah kak Redmummy. Kesian plak kami tengok. Tapi apa-apa pun memang hebat Azwan Ali nie. Apa-apa pun video trailer Project Alpha Musim Ke 2 yang kat atas nie memang gempak gile di mata kami.

Selain dari Azwan Ali, Projek Alpha 2 nie mengumpulkan lagi 6 top blogger Malaysia seperti Ninie Ahmad, Niki Cheong, Kyspeaks, Klubbkidd, Cheeserland dan Shaolin Tiger. Kesemuanya best-best belaka lagi-lagi Ninie Ahmad yang badan dia boleh liang lentuk macam ular. Kalau korang nak tau rahsia dia, kenalah layan Project Alpha Musim Ke 2 yang akan bermula minggu depan. Semua video boleh ditengok di www.projectalpha.com.my.

Project Alpha dibawakan khas untuk anda oleh Adidas Action 3, P1 Wimax dan juga MAS Airlines. Jangan lupa tengok sebab banyak gak selebriti-selebriti Malaysia yang terkenal akan keluar time episod Azwan Ali nanti. Lisa Surihani kesayangan Abang Nara pun ada jugak.

8 responses to Official Trailer Untuk Projek Alpha 2 Untuk Anda Layan ~~~

 1. Amit aram says:

  sukses buat semua ;)

  0

  0
 2. Gosipgurl_fea says:

  OMG jojo is so hot……………….~~~~~!!!!!!!!!

  0

  0
 3. ViZard8 says:

  ni ape bnde sbnrnye.??blurr

  0

  0
 4. ctzen says:

  tak paham akak
  erkk…sape le cam patung puppet tu

  0

  0
 5. aries april a.k.a amira (AAA) says:

  mn pic abg nara?

  asl ada ekin ngan mawy lak?

  sapa lpas gmbr dina ek?

  0

  0
 6. shanaz says:

  huhu,,ninie my fren!!bangga jap..schoolmate aku tuh kawan2…!!! :P

  0

  0
 7. How good your site is.I wish you will keep posting your article content constantly as you have one dedicated reader here.

  0

  0