Nurul Wahab Bakal Kahwini Lelaki Perancis 6 Jun Ini

Hiburan

Nurul Wahab Bakal Kahwini Lelaki Perancis 6 Jun Ini

Setelah 5 tahun menjanda, Nurul Huda Abdul Wahab, 35, akan mendirikan rumah tangga dengan lelaki berbangsa Perancis, Eric Daniel Depp, 47. Untuk makluman, Nurul ialah bekas isteri kepada Ajai dan mereka berdua telah dikurniakan seorang cahaya mata perempuan iaitu Ayu Nadhira.

nurul huda abdul wahab

Advertisement

Majlis akad nikah akan berlangsung di Dutchess, Jalan Ampang, pada 6 Jun ini dan dibuat secara sederhana. Eric yang sebelum ini beragama Kristian telah pun memeluk Islam pada bulan Februari yang lalu. Eric telah melamar Nurul di hadapan ibu bapa Nurul pada 14 Februari 2011. Semoga ikatan perkahwinan Nurul kali ini akan berkekalan sehingga ke akhir hayat.

P.S: Menangi 2 keping tiket VIP bernilai RM600 ke konsert Maher Zain dengan hanya menjawab soalan mudah di sini.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

148 Comments

  1. world traveller

    May 11, 2012 at 1:55 am

    French men memang over rated bagi ppoan melayu, dia ingat ini lah jantan yg best, romantic. Yg lain pon mengah-ngah konon kelas. Adooiiiii… so kampung lah . Lucu.

  2. Bodoh ainn mandul ni!

    May 10, 2012 at 11:52 pm

    Ko la bodoh ainn mandul! Suka hati dia la kawin mat saleh ke x.. Ko marah pasai apa?? Dlu ko x nak pinang nurul.. Skng ckp dia bodo lak! Oppss ptt ko x pinang dia sbb ko mandul!! Lalalalla!!

  3. ainn mandul

    May 10, 2012 at 11:03 pm

    bodoh….macam dah takdak lelaki melayu…..artis sekarang ni bangga sangat dapat kawin ngan orang luar…..

  4. Azydy

    May 10, 2012 at 10:41 pm

    dahlah sekarang pun macam dah tak rupa orang islam..carilak orang putih.. siapa nak bimbing siapa ni.. jom layan blog aku lagi ada faedah..

  5. tahrin mat khandaq

    May 10, 2012 at 10:11 pm

    mesti bakal suami dia x hensem..padanlah..

    • pee dah

      May 11, 2012 at 1:59 am

      aku rasa sama hensem Michelle Yeoh punya laki perancis tu kot. . Yg kacak tentu nak cari blonde idong macong ke brunette blue eyes. Ni mesti kes kena reject kat negeri dia.atau minah melayu bole tanggung dia………kkkkkkkkkkkkk

Loading...