Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Nurul Syuhada Nurul Ain Tampil Dengan Imej Bertudung Di MHI

Satu berita baik hari ini apabila pengacara kesayangan ramai, Nurul Syuhada Nurul Ain tampil dengan imej bertudung di dalam rancangan Malaysia Hari Ini pagi tadi. Menurut info daripada rakan-rakan sekerja, Nurul Syuhada telah mengambil keputusan untuk berhijab sepenuhnya bermula hari ini. Namun setakat hari ini masih belum ada kenyataan rasmi daripadanya.

nurul syuhada bertudung

Advertisement

Nampaknya semakin hari semakin ramai selebriti wanita yang mengambil keputusan untuk berhijrah. Ini satu perkara yang sangat baik. Diharap dengan penghijrahan oleh Nurul Syuhada ini, peminat-peminatnya yang belum bertudung akan tergerak hati untuk mencuba imej sebegini. Tahniah Nurul dan semoga akan terus kekal dengan bertudung sehingga akhir hayat.

nurul syuhada bertudung

Cantik kan? Tahniah sekali lagi Nurul Syuhada.

serunding nara

P.S: Stok 30kg yang ada sudah pun ditempah hampir separuh oleh mereka yang menggilai kesedapan serunding Nara. Anda pun kena cuba baru tahu betapa lazatnya serunding yang dibawa daripada Kampung Laut, Kelantan ini. Email sekarang ke [email protected] untuk tempahan dan pertanyaan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

22 Comments

  1. Pingback: Nurul Syuhada Nurul Ain Tampil Dengan Imej Bertudung Di MHI | HatiBlogger [dot] Com

  2. Prince Noob

    August 9, 2012 at 4:52 pm

    cantiknya nurul syuhada mohon kawin dengan ana

  3. syikin

    August 9, 2012 at 3:23 pm

    dato ct ble lg agaknye nk tutup sepenuhnye yea..contohi la yg mude2 ni..nk tutup, tutp trus..xde sparuh2..

    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer saya pileh mengundi anda bagaimana ?

      August 9, 2012 at 3:35 pm

      lagi2 dato siti lagi2dato siti pesal kau sakit hati ngan dia ha stupid !!! kenape mesti nk sebot nama dato siti kt sini ! kalau ada artis yg bertudong mesti nk kaitkn nama siti pesal !! sakit ke !! KI WAK betol huh !!

    • nad cik andam

      August 9, 2012 at 4:40 pm

      minah jambu nie suka emosi nape? xpuasa ker marah2 cakap orang stupid nie.. haish.. sabo jela…

    • .
      sebulan Ramadhan ni dia bocor. puasa ko tanya? bahahaha

  4. AbangNara

    August 9, 2012 at 3:18 pm

    ini gambar dia masa nikah. nt abang nara carikam gambar terbaru. tq

    • zura

      August 9, 2012 at 3:32 pm

      OKAY abg nara…

      teruskan mencari tau…

    • Anonymous

      August 9, 2012 at 3:45 pm

      abg nara ambik la kat rotikaya.. dah ada pun…

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top