Satu berita baik hari ini apabila pengacara kesayangan ramai, Nurul Syuhada Nurul Ain tampil dengan imej bertudung di dalam rancangan Malaysia Hari Ini pagi tadi. Menurut info daripada rakan-rakan sekerja, Nurul Syuhada telah mengambil keputusan untuk berhijab sepenuhnya bermula hari ini. Namun setakat hari ini masih belum ada kenyataan rasmi daripadanya.
Nampaknya semakin hari semakin ramai selebriti wanita yang mengambil keputusan untuk berhijrah. Ini satu perkara yang sangat baik. Diharap dengan penghijrahan oleh Nurul Syuhada ini, peminat-peminatnya yang belum bertudung akan tergerak hati untuk mencuba imej sebegini. Tahniah Nurul dan semoga akan terus kekal dengan bertudung sehingga akhir hayat.
Cantik kan? Tahniah sekali lagi Nurul Syuhada.
P.S: Stok 30kg yang ada sudah pun ditempah hampir separuh oleh mereka yang menggilai kesedapan serunding Nara. Anda pun kena cuba baru tahu betapa lazatnya serunding yang dibawa daripada Kampung Laut, Kelantan ini. Email sekarang ke [email protected] untuk tempahan dan pertanyaan.
Pingback: Nurul Syuhada Nurul Ain Tampil Dengan Imej Bertudung Di MHI | HatiBlogger [dot] Com
Prince Noob
August 9, 2012 at 4:52 pm
cantiknya nurul syuhada mohon kawin dengan ana
syikin
August 9, 2012 at 3:23 pm
dato ct ble lg agaknye nk tutup sepenuhnye yea..contohi la yg mude2 ni..nk tutup, tutp trus..xde sparuh2..
Raja minah jambu 24jam mengadap computer saya pileh mengundi anda bagaimana ?
August 9, 2012 at 3:35 pm
lagi2 dato siti lagi2dato siti pesal kau sakit hati ngan dia ha stupid !!! kenape mesti nk sebot nama dato siti kt sini ! kalau ada artis yg bertudong mesti nk kaitkn nama siti pesal !! sakit ke !! KI WAK betol huh !!
nad cik andam
August 9, 2012 at 4:40 pm
minah jambu nie suka emosi nape? xpuasa ker marah2 cakap orang stupid nie.. haish.. sabo jela…
Raja merah jambu panas pada komputer saya 24 jam undi penonton pilih untuk anda bagaimana?
August 10, 2012 at 6:15 am
.
sebulan Ramadhan ni dia bocor. puasa ko tanya? bahahaha
AbangNara
August 9, 2012 at 3:18 pm
ini gambar dia masa nikah. nt abang nara carikam gambar terbaru. tq
zura
August 9, 2012 at 3:32 pm
OKAY abg nara…
teruskan mencari tau…
Anonymous
August 9, 2012 at 3:45 pm
abg nara ambik la kat rotikaya.. dah ada pun…