Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Nur Sajat Tolak Tawaran Berlakon Dengan Aaron Aziz

Sejak beliau tampil dengan lagu Abang Nak Tegur bersama Datuk Aliff Syukir, nama usahawan kosmetik Nur Sajat semakin meningkat naik sehingga ada yang menawarkan beliau untuk bergandingan dengan aktor popular Aaron Aziz  dan Aaron Aziz.

Advertisement

Menurut Sajat beliau ditawarkan watak utama sebagai ejek perisikan dalam filem berjudul Operasi X. Namun, beliau terpaksa menolak tawaran tersebut kerana terikat dengan komitment lain.

Jujur saya memang berminat untuk membintangi filem itu, apatah lagi ia turut membariskan ramai pelakon nama besar dan hebat. Dalam tempoh itu banyak perkara yang perlu saya berikan perhatian termasuklah urusan hiasan dalaman dan juga kedai emas yang akan mula beroperasi pada awal Januari.

Bukan itu saja, seperti yang umum tahu saya juga akan muncul dengan single solo pertama, Makhluk Penggoda yang turut menampilkan rakan baik saya Datuk Aliff Syukri.

Sajat tidak mahu terlalu tamak untuk melakukan banyak perkara dalam satu masa dan mengucapkan terima kasih kepada pihak produksi yang sudi memberikan watak tersebut kepada beliau cuma kali ini belum ada rezeki buat dirinya.

Sumber Berita : Harian Metro

 

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

38 Comments

  1. aida

    January 2, 2018 at 11:55 am

    sajat mesti dapat watak pondan..sebab tu dia tolak tawaran

  2. micha

    January 2, 2018 at 10:23 am

    Nara, pls stop publish the story about split gender. dont playing other people feeling. this is not just because of the religion halal or haram but its HUMANITY.
    You’re TORTURING in SILENCE! Actually you make THEM like TOYS!

  3. Anonymous

    January 2, 2018 at 10:04 am

    Agaknya dia tolak berlakon sbb watak Anu dalam Botol kot.

  4. Anonymous

    January 2, 2018 at 9:40 am

    Kesian Aaron …lari lingtang pukang dia .

  5. Anonymous

    January 1, 2018 at 11:41 pm

    sape lah yg offer kt sajat ni.. msia dah takde perempuan kot smpi terdesak cari pondan

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top