Written by Bella | January 1st, 2018

Sejak beliau tampil dengan lagu Abang Nak Tegur bersama Datuk Aliff Syukir, nama usahawan kosmetik Nur Sajat semakin meningkat naik sehingga ada yang menawarkan beliau untuk bergandingan dengan aktor popular Aaron Aziz  dan Aaron Aziz.

Menurut Sajat beliau ditawarkan watak utama sebagai ejek perisikan dalam filem berjudul Operasi X. Namun, beliau terpaksa menolak tawaran tersebut kerana terikat dengan komitment lain.

Jujur saya memang berminat untuk membintangi filem itu, apatah lagi ia turut membariskan ramai pelakon nama besar dan hebat. Dalam tempoh itu banyak perkara yang perlu saya berikan perhatian termasuklah urusan hiasan dalaman dan juga kedai emas yang akan mula beroperasi pada awal Januari.

Bukan itu saja, seperti yang umum tahu saya juga akan muncul dengan single solo pertama, Makhluk Penggoda yang turut menampilkan rakan baik saya Datuk Aliff Syukri.

Sajat tidak mahu terlalu tamak untuk melakukan banyak perkara dalam satu masa dan mengucapkan terima kasih kepada pihak produksi yang sudi memberikan watak tersebut kepada beliau cuma kali ini belum ada rezeki buat dirinya.

Sumber Berita : Harian Metro

 

38 responses to Nur Sajat Tolak Tawaran Berlakon Dengan Aaron Aziz

  1. Tak tau says:

    Bluewkkk

    7

    0
    • Anon KT says:

      Pelik produser yg nak up2kan spesis macam sajat ni.. patut boikot!! Supaya spesis2 dia ni tak terus2an hanyut.. adehh..

      57

      0
      • turbanee says:

        boikot sajat! first step is to unfollow his ig. semoga diberikan hidayah

        5

        0
        • zeetajones says:

          betul..unfollow his ig..jgn tunjuk yang kita support golongan begini..bukan dengki, tapi kalau kita disoal kat akhirat sana, at least ada effort yang kita tunjukkan menentang golongan2 ni..jgn support apa2 lagu, movie or produk mereka.. lagi dilayan lagi menjadi2

          1

          0
    • Anonymous says:

      Bestnya jadi orang2 macm sajat..diberi peluang walau tk patut..aku masih tk faham sistem kt malaysia ni..kadang ok kadang tk ok dgn jenis macm sajat ni…ramai ustaz beri ceramah dosa pahala..tapi part macm ni tk kisah pulak..maaf kalau salah.

      24

      0
    • minah jambu suka sahara yaakop says:

      helo sajat..minah jambu saran kan u terima aje tawaran dari Aaron tu ..lagi pon Aaron tu baik orang nye biar ape yg orang nak kate itu rezeki u..kalau u susah takde yg datang nak tolong..ape yg orang tau nak hentam saje ..bukan u saje yg kena hentam banyak lagi artis yg kena hentam ! soal jantina u jangan peduli ape orang nak kate yg penting rezeki jangan di tolak ok sajat…lov u…jangan pening kepala nak fikir idop hepi2 suda..

      0

      11
      • rara says:

        Biar susah asalkan rezeki berkat

        1

        0
      • minah jambu say NO to drugs says:

        ape rezeki berlakon tk berkat ke ??? kalau gitu pelakon dulu2 kire rezeki yg dorang dapat tu rezeki haram n tk berkat lah eh..p ramlie zaiton ani jasmin dn ramai lagi pelakon lama2 makan rezeki haram tk berkat eh..? huh ! mengarot !

        0

        3
        • hakakpau says:

          jadik x berkat jika, bkerja tp solat kelaut, berpegang bukan muhrim, halal haram da tak pikir.. gitulah selalunya kebanyakkan artis. mazhab sendri..tgur cara baik, tak bole.. apatah lagi ler kalo dikutuk, lagilah meroyan. byk contoh tak baik dari yg baik. yang baik ada, bukanlah xde langsung. 1 contoh yg aku paling tak berkenan, Nabila Huda.
          apa yg aku bole kata, Nauzubillahiminzalik. semoga Allah jauhi kita dari dipalingkan pandanganNya diakhirat kelak..

          4

          0
      • ika says:

        istidraj namanya.

        0

        0
  2. Opah maheran says:

    Nara bangang. Typo banyak opah tak kisah, up cite sajat opah tak maapkan.

    8

    0
  3. Anonymous says:

    Kalau jadi pun x nak tengok geli lelaki dgn lelaki bercinta nanti . biar pun berlakun Specis LGBT… mungkin Fratzura KimK sokong nanti

    3

    8
    • ika says:

      apa kena mengene dgn fatzurra ? Kesian hidup suka dengki.
      knp kau tk kaitkan lopak sekali ? ke kau fans lopak ? Losers!

      12

      5
      • Anonymous says:

        Awak penyokong fratzura KimK ke ? Penyokong LGBT… Lagi loser…. kesian hidup awak…..

        2

        7
        • ika says:

          mmg sy penyokong fattzura, tapi tkde pulak saya kaitkan lopak dlm hal sajat.
          sbb mmg tkde kene mengene pon.
          u double losers.. awk lagi kesian, tiru ayat kesian kita. dh tkde modal ?
          huhuhu.

          8

          0
        • Anonymous says:

          Hahaahah… Tak move lagi ke nyahh??? Rilek la nyah… Meh ikut mak Zumba. Sibuk kan diri tu sikit jgn asyik nak terobek je nyah…

          0

          2
    • mak kau hijau says:

      ntah kau ni.
      sajat sajat la.
      fatjura , fatjura.
      apa kene mengena fatjura.
      KAU TK MOVE LAGI KE DOWG DAH KAWEN.
      DAH HONEYMOON DAH WEY..
      Get a life !! boo

      6

      1
    • Anonymous says:

      giler dah beradik lofark ni.. asek rindu fazura jer.. kempunan jupe kt meletop asek meroyan smpi skrg

      1

      0
  4. Sai don says:

    Pasti ke tok.aaron nak berlakon..or mugkin tok aaron tarik diri ..tak sanggup sajat jdi heroin dia…konpom movie tu akan flop…Seniman pls do something b4 perkara lgbt e merebak lebih meluas industry seni

    21

    0
  5. anon says:

    bahagian seniman
    jabatan agama
    mufti2
    mohon lah amik perkara ini dengan serius
    jgn lah dibiarkan orang2 mcan sajat ni terlalu expose dan di expose
    kelak anak bangsa kita yg rosak
    tepengaruh dgn kelakuan bodoh dan bangang mereka ini.

    31

    0
    • Anonymous says:

      Diaorg x berminat kot

      0

      1
    • Anonymous says:

      Ye setuju sangat2…pakat2 amik cakna la pihak berwajib dalam malaysia ni… Jgn dibiarkan spesies pondan ni berleluasa… Skrg ni makin banyak dah yg dok tonjolkan diri….!!!!… Jgn la support dia org ni… Makin dpt duit makin diubahnya ciptaan Allah…. Hanya kerana duit pakat dok Agong2kan spesies ni… Xpk ke azab….

      12

      0
  6. Tk says:

    Aku coba bayangkan mcm mana sajat berlari dg lemah lvembut nya nak kejor penjenayah …,,, Abang jangan lari. tunggu tunggu. Adik nk tangkap abang……

    9

    0
  7. Anonymous says:

    pls laa industri seni pon jgn laa nak support golongan LGBT ni

    10

    0
  8. Bala says:

    Xpham aku knp kne glakkn lg pondan ni.sbb tu spesis ni xkn brubah dan insaf sbb rmai skong dia.pls laa

    13

    0
  9. Peony says:

    Masa baca tajuk ni I thought “Oh.. nak ada movie Dua Alam 2 ni…” hehe

    1

    0
  10. ohyeah.. says:

    shahir samad ‘amazed’ mcm mana tanah milik felda dipindah milik tanpa bayaran sesen pun. itu sembang org politik.

    aku ikut’amazed’ mcm mana sajat ditawarkan berlakon jadi ejen brlakon ngan aaron aziz. kat Malaysia dah pupus pompuan ke?

    5

    0
  11. Anonymous says:

    sape lah yg offer kt sajat ni.. msia dah takde perempuan kot smpi terdesak cari pondan

    2

    0
  12. Anonymous says:

    Kesian Aaron …lari lingtang pukang dia .

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Agaknya dia tolak berlakon sbb watak Anu dalam Botol kot.

    0

    0
  14. micha says:

    Nara, pls stop publish the story about split gender. dont playing other people feeling. this is not just because of the religion halal or haram but its HUMANITY.
    You’re TORTURING in SILENCE! Actually you make THEM like TOYS!

    4

    0
  15. aida says:

    sajat mesti dapat watak pondan..sebab tu dia tolak tawaran

    0

    0
  16. Anonymous says:

    geli je! mohd sajat tetap mohd sajat. full stop!

    0

    0
  17. tipah says:

    nak ke aaron aziz berlakon dgn ko? eeeee tlg lah!!!

    1

    0
  18. benci sajat says:

    bugima la sajat…….

    0

    0
  19. Entah says:

    Bapok mmg suka eh baju brompol2 brenda2 mcm tu. Aku perasan pondan mmg ske la style baju hitam, merah yg sajat pakai dlm vdeo abg nk tgur tu..

    0

    0

Leave a Comment

Optional