Written by serenity | December 20th, 2017

Sejak dimuat naik pada 23 November lepas, setakat hari ini video muzik Abang Nak Tegur nyanyian Datuk Seri Aliff Syukri dan Nur Sajat telah mendapat 3.8 juta tontotan, 45,000 likes tetapi mendapat 331,000 dislikes.

Melodi TV3 telah bertanya apa pendapat Sajat mengenai perkara itu. Sajat bagaimanapun berkata, dia tidak terkesan kerana yang penting ramai menonton video muzik itu.

Tak kisahlah uols, uols nak dislike ke, like ke. Yang penting view I 3.7 millions. Ha, kan? Kau rasa? Tak meletup? Tak menangis?

Yang penting uols tengok. Nak tak nak uols kena tengok juga, kan? Uols nak tengok juga. Malas nak cakaplah, blah, blah.

Video itu boleh ditonton di bawah:

Sejak dimuat naik pada 23 November lepas, setakat hari ini video muzik Abang Nak Tegur nyanyian Aliff Syukri dan Sajat telah mendapat 3.8 juta tontotan, 45,000 likes tetapi mendapat 331,000 dislikes.

Ramai mendakwa suara Sajat menjadi punca dia menerima sekian banyak dislikes. Versi kedua lagu itu yang menampilkan isteri Aliff iaitu Datin Seri Nurshahida lebih diterima Netizen hanya menerima 22,000 dislikes berbanding 275,000 likes. – beautifulnara.com

Sumber: Instagram Melodi TV3

56 responses to Nur Sajat Tak Kisah Video Lagu Dapat 330,000 Dislikes, Yang Penting Tontonan 3.7 Juta

  1. Anonymous says:

    Cara susunan ayat pun dh nmpk dia maknyah. Harap2 ada lah hidayah utk Sajat ni.

    48

    0
  2. melati says:

    SeHina2 Khinzir …Hina lagi si Sajat ni ..” Perasan ” …wakakakaakakakakaa

    5

    4
    • Anonymous says:

      melati kalo awak islam..sila la mengucap! walau cemana buruk and dislike nya awk kat seseorg tu jgn la smpi bandingkan dia dgn khinzir!!
      malas nk ckp byk, tp baik awak mengaji lebih dlm lg ye melati..

      #sekadarnasihat
      #akubukanfansajatpun
      #tapiakutakkanhinaorangsampaicamtusekali

      7

      3
      • Anonymous says:

        Xyah suruh dia mengucap. Betul lah dia ckp cmtu. Sekurang2nya babi tak ubah kejadian diri dia. Dia tak usaha utk halalkan diri dia. Dr sajat, benda dah halal, tukar jd haram. mmg betullah si melati tu ckp. sajat lg hina dr babi. mungkin dia nk berubah?kalau sempat. kalau tak sempat?

        7

        0
      • Anonymous says:

        setuju sgt. Jgn sesekali kt menghina makhluk ciptaan Allah. Doa yang terbaik untuk dia .

        1

        1
      • Anonymous says:

        Yang sokong dia hanya bapok bapok seMalaysia

        1

        0
    • Anonymous says:

      Sajat ni tak la hina tapi perangai sgt annoying. Tu ja…salah pembawakkn

      11

      0
      • Anonymous says:

        Tak hina, dh kenapa? Nabi laknat tau. Gila nak support apa lg. Dh la buat dosa terang siap buat muka x bersalah. Padan la dia mcm tu, rakyat malaysia smua sekali tanggung dosa dia, nk back up sgt kan, naik kepala pondan tu.

        6

        0
        • Anonymous says:

          Habis yg x buang anak merata2 tu rakyat x tanggung dosa ke?

          3

          2
        • Anonymous says:

          Org buang anak.senyap2 le bodoh, Ko ingat org buang anak.tu bangga dia buang anak mcm sajat bangga dia ada konek tp mgaku pompuan. Yg buang anak tu, kantoi kn tangkap, yg zina tu kantoi kn denda. Ape ke bangang samakan kes sajat ngan org buang bayi. Ish, g sekolah balik, nk smakan bnda yg x sama langsung. Sesuai la.sokong nyah tu, sn pg sokong yahudi terus. Suka kan agenda diorg.

          0

          0
  3. Anonymous says:

    kesian abg jat jenuh kontrol suara,beza sungguh suara masa gheyao dlm ig tu….abih kluaq suara abang2…

    15

    0
  4. neddy blossom says:

    apsal ek aku tengok video sajat tu cm ada yg x kene je kat bibir dia.. terlebih botox ke hape… haishhh

    26

    0
    • saja bagitau says:

      iyer terlebih cocok tp tak mengaku katanya gusi bengkak…
      masalahnya dah 3 minggu dah bengkak tu .. tak surut2 … ni kalau lembu dah lama kena tembak ni…

      dia cocok sbb nak lawa rizlala ke apa nama nyah yg cantik tu…

      16

      0
    • Anonymous says:

      ak pn perasan gak muke n bibir die tu..konon2 nk tmbh lg cantik..tp xcntik pn…sume fake dari span cake…adoi bang jat mohon la sedar diri…org tgk kt utube sbb nk dislike je…mne bole nk dislike kalo x tonton dl…hahahah

      2

      0
  5. Anonymous says:

    suara laki weiii

    9

    0
  6. Anonymous says:

    Anak buah aku k omen “uara tok ALiff tu sedap ga tapi kenapa suara abang yang lagi satu tu pelik? Please jawab Sajat.

    6

    0
  7. istri kedua terlajak laris says:

    Eeleeee …..kemaren melalak bagai sebab byk yg dislike. sekarang kata ok pulak ? dasar pondan munafik !

    7

    0
  8. Anonymous says:

    Aku tunjuk gambar Sajat paling jelita & paling ayu nmpk keperempuanannya dkt kwn foreigner aku. Aku tanya laki ke perempuan. Less than 1 sec dia jwb jantan. terang2 nmpk muka keras jantan dia ckp. Hanya jantan je kenal jantan weiii. Mmg ciptaan Allah tu, gigih mcm mn kita nk ubah, still nmpk jantan.

    21

    0
    • Mat Ronggeng says:

      Ala bonggok nya soalan ko. Kalau orang tunjuk Aku gambar perempuan sejati tapi tanya ni gambar pondan atau perempuan. Of course aku akan jawab pondan. Sebab Aku akan ada rasa “baik Aku teka pondan sebab sekarang pondan memang lagi cantik dari perempuan”.
      Cuba kau amik gambar kau, gambar Sajat, gambar Ning baizura, gambar Janna Nick Kau suruh orang asing tunjuk mana satu pondan. Harus orang tu pilih gambar ko, tak pun gambar Ning….

      22

      1
      • Anonymous says:

        Sbb ko tu bangang, dan takde dkt tempat kejadian, mmg la ko ckp mcm tu. Sajat antra gmbr yg aku tunjuk la bongok. skrg ni topik dia sajat bukan ning baizura. so kenapa aku kena senaraikan nama2 perempuan lain yg aku dh tunjuk dkt kwn aku? dh bongok tu, biar simpan dkt diri sndr. xpyh tunjuk pndai dkt sini.

        6

        7
        • yuuhooooo says:

          Foreigner tu teka lelaki sebab berdasarkan logik dia yg bijak…klu pompuan, xdenye jd isu & ko x suruh dia teka..as simple as that

          11

          0
        • Mat Disco says:

          Move on jela.. Semua org dah lupa siapa kau. Ni tetiba up balik.. menyingkap nostalgia ceritera dongeng kau jelah.

          0

          0
        • Anonymous says:

          Dah nk sentap kenapa? Ko Sajat ke? Kalau ko rasa Sajat tu pmpn lantak kaulah. Yg nk stress kwn aku jawab dia lelaki tu dh kenapa? Bongok.

          0

          0
    • Muahmuah says:

      Tak jugak.. Kau cer tgk pondan Thai, lol. Memang nampak mcm perempuan…

      0

      0
    • Anonymous says:

      Patut kau tanya “do you think she’s pretty?” Then tengok apa jawapan dia. Kalau memang nampak lelaki kawan kau akan cakap “he.” Tu cara nak tanya. Hehehe

      16

      0
  9. MakDara says:

    Muka dia ya ampun.. macam pontianak..

    3

    0
  10. Sai don says:

    Sejak balik spain muka dia dah naMpak lain..
    Dah tahu jawapan standard stereotype dia…
    Sentap di kala kena kecam..patut takyah kesah…
    Patut takyah bagi exposure coz tak relevant ngan industri seni…
    Saya muak ngan kisah DSV..DSA..SAJAT….

    11

    0
    • lava says:

      muka dia diubah suai sebelum g spain. sbb apa? sbb nak nmpk cantik dlm video clip. tapi apa hasilnya? nan hado. ko tgk video or gambar dia sebelum dia p spain. bibir atas nipis, now dah tebal

      6

      0
  11. ikan lampam says:

    sekali tgok mcm che ta..ler..

    3

    0
  12. kasimator says:

    3 juta lebih view, 300k dislike
    tu kira 10% orang bukak video kau untuk dislike semata-mata..
    termasuklah aku…kihkihkih

    11

    0
  13. Anonymous says:

    suara abg sajat ni sesuai utk azan dkt surau atau masjid lg bagus

    5

    0
  14. Ugly Nara says:

    Bapok

    1

    0
  15. Anonymous says:

    uols ni bahasa pondan uols

    1

    0
  16. Anonymous says:

    Pondan..fullstop! X perlu menipu

    4

    0
  17. Concern Citizen says:

    Dearest Sajat,

    You are the most annoying person that keeps appearing on my IG news-feed. If i could make all your pictures disappear from the news-feed I would…but sadly that cant be done. Your stupid videos of eye winking and staring at your phone from left to right and right to left makes you look like the MOST pathetic, annoying and dumb human being ever on this planet. No actual woman behaves and act like you..your gender that’s between you GOD, but the saddest part is how you keep thinking MALAYSIANS are that stupid to not know what you actually are and keep playing us a fool. A pure woman do not have to overdo their appearance, make up, the way they walk and most of all behave the way u do. You are successful in your business, congratulations, but please do not for a second think WE DON’T SEE RIGHT THROUGH YOU. You can always be successful by not making making woman in general look stupid. BE WHO YOU ARE, NOT FAKE IT TILL YOU MAKE IT…and stop using English in anything that you do, just like Neelofa, go take up a course or go back to school..you can make your life a joke, but not the beautiful language.

    5

    0
  18. Anonymous says:

    Please laa… Jgn cuba nk overshadow kes cikgu azizan blh x… Kes cikgu azizan lg penting, melibatkan masa dpn negara…

    2

    0
  19. Bawang putih says:

    Aku je ke yg perasan bibir dia lain macam..

    1

    0
  20. anonymous says:

    kau tukar jantina tu hak kau dgn tuhan tapi apasal kau nak tipu ckp kau wanita sejati,kau transgender nothing can change that …so pls2 act like one kau punya sikap bodoh dan perangai berlagak kau tu yang buat org dislike kau tahu tak,apa punya bengong la

    3

    0
  21. Yekeni says:

    The new lips added 10 years to her look…

    0

    0
  22. Jasat says:

    Apa cerita dengan buah halkum dia ni aa? Macam ada tanda operation kat leher tu…?

    0

    0
  23. Kesian bang jat says:

    Ko tau tak sajat…ko la penyebab video tu dpt tontonan 3.7m n ko jugak la penyebab video tu dpt bnyk dislikes..hahaha

    0

    0
  24. yuuhooooo says:

    3.7m viewing translated to kachinggggg!!!. Good job sajat for the money made. You know very well that all this hating will come to you, but its worth the money, right?. Sadly, money wont turn you into a woman. Be redha & syukur. Hope our life ending especially mine will be in gracious Allah rahmah & rahim. Love not hate.

    0

    0
  25. Anonymous says:

    semoga Tuhan buka pintu hidayah untuk si sajat ni berubah sebelum terlambat….

    0

    0
  26. Anonymous says:

    dia suka korang bagi dia attention…dia peduli apa dengan org tak suka dia….baik korang cari sejarah palestin-is kat youtube….

    0

    0
  27. BATU BERAPI ~~~ says:

    BERABIS TU BUAT MUKA TP HAMPEH STILL GK XLH LAWAN JUNIOR DIA SI RIZ ULALA… KESIAN KO NYAH….

    0

    0
  28. armin says:

    nape muka dia makin nmpk pelik.. haha…

    0

    0
  29. Anonymous says:

    ada ke perempuan yang cakap style macam ni?

    0

    0
  30. miss_oppppssssss says:

    Abang Sajat, gusi awak masih bengkak ke pasal crowning tuh??? Nampak bibir tuh masih kejung…… Pi la check balik kot2 mulut tuh ada infection…..

    0

    0
  31. miss_oppppssssss says:

    Abang Sajat, gusi awak masih bengkak ke pasal crowning tuh??? Nampak bibir tuh masih kejung…… Pi la check balik kot2 mulut tuh ada infection…..

    Cepat-cepat, jangan lambat-lambat

    0

    0